Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 989: Kaybettiğimizi Hayal Edemiyorum

Sizce Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Luffy ve Zoro beraber Kaido’ya biraz fazla gelmez mi? Kiku’nun kestiği adamı Zoro tereyağ gibi yarar da...
 
Bence Zoro, King'ten sonra Kaido'ya geçer. Ama Marco heal basmaz. Daha doğrusu basamaz, çünkü o da perte çıkmış olur. Ben Zoro'nun hayat kurtarıcı bir hamle yapmasını bekliyorum. Ondan sonra o da dayağını yer. Luffy'den muhtemelen imanlı bir g4 gatlingi falan gelecek.
Olabilir. Bitirici vuruşu yapacağını zannetmiyorum Zoro'nun. Ama belki de Oden'le aynı yerden Kaido'yu yarıp büyük bir hasar verebilir ve topu Lütfü'ye atabilir.

Daha önce Wano Arc ile Thiriller Bark Arc arasındaki benzerliklerden bahsedilen bir analizi paylaşmıştım forumda. Bu bölümde, bizzat Franky'nin ağzından da bir benzetme geldi. Cidden çok fazla paralellik var iki arc arasında. Zoro'nun o arc sonunda aldığı rolü düşünürsek, bu arcda da önemli şeyler yapması olası. Ayrıca, iki arc arasında bir paralellik de ben yakaladım; Thiriller Bark'ta, tayfanın düşmanı olarak gözüken iki Shichibukai bir araya gelmişlerdi, şimdi de iki İmparator bir araya geldiler.
Linkini de koyayım tekrar incelemenin. Bazıları biraz zorlama ama mantıklı olanlar da var:
Zoro Thriller Bark'ta çok büyük bir fedakarlık yapmıştı. Wano'da da böyle bir fedakarlık yapacağını düşünüyorum. Aklımdaki şey King'i aldıktan sonra Enma'ya bütün gücünü vererek bir deri bir kemik halde Kaido'yu yarması. Bir deri bir kemik deyimi önemli çünkü bu haliyle de Ryuma'yı hatırlatacak ve Ryuma'ya da bir gönderme yapacak Oda ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık