Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 989: Kaybettiğimizi Hayal Edemiyorum

Sizce Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaylar ciddileşmeden lay lay lom bir bölüm çizeyim demiş. İnsan Usopp'a da bir kaç icraat çizer. Adam hiçbir şey yapmadan sadece poza dahil olmuş.
 
Kizaru wanoya gelirse onu kaidoyla big mom top gibi sektirir diye dusunuyordum da, megerse kizaru big momla top gibi oynarmis gelse
 
Bölümün malı Franky. Böyle bir gt kalkması yok. Sana daha fazla sövmek istemiyorum Franky takıl yaşa o şekil hani o girdiğin embesil tribinden sonra seni BM ile bir kafese 5 dklığına kapatmak vardı ama canın sağ olsun hadi. İleride gene lazım olursun.

Hyo mutlu Hyo huzurlu torunlarını beraber çalışıp iyi işler başarırken izleyen dedeler gibi heyecanlı. Onca yıl amele sümüğü gibi yaşadıktan sonra etrafında bu kadar yiğit insan varken mücadele etme fırsatının ayağına gelmiş olmasına seviniyor. Güzeldi tepkisi şansa bala gte gelmiyorlar ama olsun o kadar hadi onca dramdan sonra.

Suit Sanji'yi yenilgiden değil ölümden kurtaran şey büyük ihtimalle. Sağ kolları küçümsemeyin bu seviye şaka değil. Sanji hariç bizimkilerde piknik havası varken Sanji bir şeyleri iyice idrak etti şu an sanıyorum. Böyle bir güce bel bağlayacak adam değilsin bağlama zaten senin potansiyelin bundan çok daha fazlası Sanji. Kıçı kırık renkli dondan etkilenip iyi dayandı falan diyeceğine fiziksel gücünü arttırmaya ve hakine yoğunlaşsan aynı saldırıyı karşılayacak kıvama geleceksin. İnşallah o günleri görürüz

Kid ve tayfası + Law ve çöpleri de ortama iştirak ettiklerinde bizimkilerle aynı anda dövüşürlerse ittifak çok uzun sürmeden paketler Kaido'nun en güçlü iki adamını.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık