Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece'teki Tüm Karakterlerin Güç Sıralaması

@Amiral Sakazuki Sence Sakazuki seri sonunda Garp veya Sengoku ile kıyaslanabilir mi ?
Bence neredeyse denk olur.Çünkü bu Denizcilere lazım olan şey.Ha belki Oda yapmaz çünkü bu arc en azından 1 Yonko düşecek.Lakin mantıken yaş kuramından dolayı olması lazım.Ben hasta dahi olsa MF WB'yi dünyanın zirvesi olarak görüyorum açıkçası.Garp ve Sengoku'yu da tam yorumlayamayacağım çünkü hiçbir zaman güçlerini tam görmedik.

Ama bana göre Dörtlü Zirve (hadi 5 diyelim Xebec var,(Shiki'yi saymak isterdim ama sayamıyorum ağzına tükürdümün Toei'si sağolsun)),kendi aralarında savaşmak dışında asla başka birilerine yenilmezler.Ne Amiral ne İmparator alabilir.Kaido en güçlü yaratıkmış falan o fasa fiso oldu.Linlin'i de Oda rezil ediyor.Shankstan da çok ümitlenmeyin.

Kısaca Garp,Sengoku,Edward,Roger yaşlandıkça daha da zirveye çıktılar.Hastalık veya yaşlılık arada engel oldu ama zirvede durmalarına engel değildi.

Tanrı vadisi olayında sana Garp>Roger düşündürecek ne oldu merak ettim. Yanlış anlama fikrini merak ediyorum, benden değişik bir sonuca ulaştığın ortada.
Orada bildiğimize göre 2 v 4 veya 2 v 5 yaşanmıştı.

Garp&Roger vs Xebec&Edward&Linlin&Kaido hatta belki Shiki bile.Sadece Edward ve Shiki zaten Garp ve Sengoku ile denkler.

Bu savaştan sonra benim gözümde Garp bambaşka bir seviyeye geldi.Belki de bu serinin Maito Gai'si oldu.Benim gözümde bu böyle şekillendi ama Soda bu dengeyi sabit tutturamadığı için daha sonra fikrim değişebilir.
 
Tanrı vadisi olayında sana Garp>Roger düşündürecek ne oldu merak ettim. Yanlış anlama fikrini merak ediyorum, benden değişik bir sonuca ulaştığın ortada.
Pardon Garp > Roger demişsin onu anlatayim.Benim gözümde daima WB > Roger olmuştu.Tanrı Vadisi olayından sonra ise Garp > WB oldu benim için.Sağlam dayanakları yok ama içgüdü diyelim :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık