Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece'teki Tüm Karakterlerin Güç Sıralaması

Üye silindi 1004

Temel olarak doğruydu, içerik yanlıştı. Düzelteyim dedim, yoksa haklısın.
Bu arada H.hakinin alana yaymak ve kişiye odaklamak arasında fark olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen ileri düzey kral hakisi tek bir kişi üzerine yoğun baskı kurmak üzerine olur. Mesela haki seviyene bağlı olarak Kata, Teach gibi heriflere bile Kral hakinle baskı kurup Ray'in adada dev file yaptığı gibi hareketlerini kısıtlayabilirsin. Shanks işlendiğinde detaylı görürüz ama aklıma gelmişken ileri düzey kral haki ile ilgili düşüncemi buraya iliştireyim dedim.
Yani ileri düzeyi etrafa da zarar veriyor Shanks çatır çatır çatlamıştı Beyazsakal'ın gemisini. Shanks baya önemli hakinin neler yapabildiğini görmek için.
 
şgndfjlşhgnfhgf yani, 2 kişi 1 adamı zor almışlar. Wb zaten gerçek KK. Roger'a acıyıp da vermese Oden'i, Roger zamanının büyük korsanlarından biri olarak anılırdı sadece. Soda gerçekten Wb'yi ayrı tutuyor kafasında. Bm, Roger'ı filan dümdüz anıyo ama Wb olunca oraya (hatta) koyuyor. Ben de eskiden Roger daha güçlü düşünürdüm ama fikrim kesin olarak değişti. Wb en büyük. D filan da degil bu adam. İstese Op direk kendisi olurmuş bu adam.
bana göre de kesinlikle WB > Roger.Ama 2 v 1 zor almışları anlamadım?
 
Bir tek Kuma'ya falan şaşırdım. Bilinçsiz hali mi :D Normal hali rahat yc3 e girer dicektim de
O evet saçma oldu sen onu bir üstte say. Yc3 çok dolunca atmak istemedim :D Ace'i koyarken bile gözümden yaş geldi. Sırf Jimbei'yi yenmişticiler gelmesin diye attım oraya. Denjiro, Ashura Doji, Inuarashi ve Nekomamsuhi'de Yc3 veya üzeri ettiği için eklemedim. Çünkü nedense aynı tier çok dolunca yanlış yaptım gibi hissediyorum
 
Katakuri Zarar verilemez Yc1 Marco Zarar Verilemez Yc1
Cracker Tank Yc2 Jozu Tank Yc2
Smoothie Kılıç ustası Yc3 Vista Kılıç Ustası Yc3
Ace Ateş Yc4 Perospero Şeker Yc4
Snack Gücü gösterilmemiş Yc5 Thatch Gücü gösterilmemiş Yc5

Eyy Smoothie 2. komutan diyenler buda mı ? Tesadüf
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık