Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne Zamandır One Piece Takip Ediyorsunuz?

Ben televizyonda görmüştüm Buggy ile olan bölümlerdi baya ilgimi çekmişti o zaman çizimler olsun hikaye olsun. Bir bölüm falan izlemiştem sanırım onu da ama hafızamda yer etmiş. Anime fazla izlemiyordum önceden bir ara Naruto muhabbeti denk geldi bir yerden bakayım dedim o sitede de Luffy'nin resmini görmüştüm direk aklıma geldi. Zaten anime dalgasını öğrendiğimde de düşünmüştüm o televizyonda izlediğim şey kesin animedir diye. 8 sene falan olmuştur galiba başlayalı, MF zamanında da mangaya geçmiştim güncel anime bölümleri bitmişti. Ama o ilk bölümlerden aldığımız hazzı güçler uçuklaşmaya başladıkça bir daha hiç alamadım. Şeytan meyvesi olayı bile çok farklı geliyordu, Buggy'nin bölünmesi olsun, Luffy'nin uzaması olsun, şimdi baktığında çok sönük güçler kalıyor ama o zaman gerçekten gizemli bir havası vardı. Şimdi herkes magma yolluyor buz atıyor falan çok sıradanlaştı.
 
2013'ün ocak ayında animesine başladığımı, haziranda da güncel bölüme geldiğimi hatırlıyorum. Punk Hazard arcına tekabül ediyor. Nerdeyse 9 sene olmuş. Başladığım bütün filmler, diziler, mangalar, animeler final yaptı One Piece hala devam ediyor. Duygulandım bak yine.

Ha bi de Luffy'nin zombiyi mezara soktuğu bir gif görmüştüm. Bu nedir ne değildir diye araştırıp başladım One Piece'e :D
 
2020'in başlarında başladım, anime izlemeye ilk başladığım dönemde animelere bakarken 10. 20. Bölümler vardı aralarından one piece 930. Bölümü görünce hayda bu seri neden bu kadar uzun diye açtım ilk bölümü ve öyle başladım.
 
Çocukken Star TV'de yayınlandığı zaman izlemiştim. O zamanlar dublaja bu kadar takılmamıştım. Favori karakterim Zoro'ydu. Ağzına kılıç alan 3 kılıç taşıyan, kulağı küpeli biri o zaman ilgimi çekmişti.

Serinin adını unutmuştum. Naruto serisine başlayınca başka serilere de şöyle bir bakayım dedim. En iyi seriler içinde o zamanlar muhteşem üçlü olarak Naruto, One Piece, Bleach gösteriliyordu. One Piece'nin kapak fotoğraflarını görünce açıp açıp izledim en az 7-8 defa ilk 20-25 bölüme geliyor sıkılıp bırakıyordum. En sonunda 2018 yılında amca oğlu dedi ki "En iyi serilerdendir, bir başla bırakamazsın." dedi ama "ben sürekli bırakıyorum" dedim. Sonra bana; "İlk 100-150 bölüm sıkıcı ama sonra çok iyi oluyor." dedi. Bende 2018 martında bir başladım günlük 15-20 bölüm açıp bir an önce sıkıcı tarafları atıp güzel yerlere geleyim dedim. Sonra seri güzelleştiği andan itibaren normale bindirdim. Günlük en az 7-8 bölüm izliyordum.

2018 temmuz ayında muhtemelen yanlış olmasın başladım mangayı okumaya. Yani mangaya başladığım zaman Luffy'nin ödülünün 1.5 Milyar Beri olduğunu öğrendiği 903. Sayıya tekabül ediyor.
 
Sanji'nin elini yere koyup döner tekme attığı sahnenin hastasıydım onu ararken bulup tekrar başlamıştım.

Eşit:Eski üyeleri görmek bile kendimi kötü hissettirdi ne çok cringe adam gelip geçmiş forumdan.:(
 
punk hazard sonu animede güncele gelmiştim. dressrosa bitmek bilmeyince mangaya da animeye de ara verdim. ara ara okuyorum, şu ara da one piece çok iyi hissettirdiği için dressrosayı atlayıp zou'yu izlemeye başladım. ne zaman bitecek merak ediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık