Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beş İmparator vs. Büyük Denizci Gücü

Kim Üstün Gelir ?


  • Kullanılan toplam oy
    225
Sadece imparatorlar sanıp yorumlayacaktım, tayfaları ve oden falan bile varmış :D

eşleşmelere bakarsak croco vs ace, jimbe vs jack ve jozu vs moria çok çok çabuk biterler. İvankov’dan korkan kuma da top 3 komutandan olan birini alamaz. Bunlar erken bitince diğer vs’lerde de sayı üstünlüğüyle ezer geçerler zaten.

eşleşmelerde denizci tarafından kazanır diyebileceğim şunlar var:

marco vs kuzan
Vista vs law
Kata vs ryo
Lucky roo vs weevil
Benn beckman vs borsalino

bunlardan da emin değilim zaten. İmparatorlar orta zorlukla kazanır.

düz mantıkla şöyle bakıyorum:

5 imparator var. Hepsinde 3’er tane top 3 komutan ligi adam olsa 15 tane komutan oluyor.
bu komutanlara amiral ligi fazla gelebilir ancak o ligin aşağısının şansı yok. İmparator’ları eski nesil tutarken bu komutanların hepsini alacak amiraller yok. Zaten imparatorları tutamaz denizciler.
 
Bu savaşı hangi taraf kazanırsa kazansın gt zoruyla kazanır. Aksinin olacağını düşünen arkadaşlar ya bir tarafa sempati beslerken diğer taraftan tiksiniyor ya da öylesine gaz yorumlar atıyorlar herhalde.
 
Kardeşim o biraz zor :) Katakulli'nin hiç şansı yok. King şu an dötunu yiyim ayaklarında. Zoro'nun karşısına çıkarsa görücez zaten. Sanji manji hikaye heyecan yapma hiç :)
:oleyo2::oleyo2: Bir tarafta Jinbei,Pedro,Bege,Luffy ile aynı anda uğraşan biri diğer tarafta yanında Queen varken Sanji'nin Momo'yu kurtarmasını en önden izleyen King :D Ya da İzo'ya tepki veremeyen mi demeliydim.Raizo'yu elinden kaçıran da var onu da unutmuşum.Bu haftaki bölümde Sanji'de de adam akıllı hasar olmazsa King'i bırak sen,Oda bile kurtaramaz :D Meyve kullanmadan Sanji'ye üstünlük kuramaması da var mevkidaşının meyvesiz Snakeman atağı durdurması varken.Arcın bitmesine daha var ama birden fazla falsosu var Çakma Marco'nun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık