Sağ kol tier adamlar normal değil zaten. Uzun bir süre mücadele edebilirler admirallere karşı. Ama admiraller çok ağır hasar almadan geçer sınavı. Özellikle über meyve, haki ve kondisyon falan işin içine girince sağ kollar biraz şey kalıyor. Ha Oden ayrı. Oda sağ olsun karakteri bela etti başımıza. Ama karşısında da yedi bela kör dede var.Eyvallah dostum amiraller kusursuz savaşçılardır bunun farkındayım ama serinin bu aşamasında Teach'in Akainu'ya yenilme ihtimali yoktur diye düşünüyorum mangakanın karaktere nasıl bir yatırım yaptığı ortada öte yandan Oden var Oda'nın altın çocuğu, Beckman desen adam büyük gizem sınırı ne belirsiz. Bir tarafta amiraller varken diğer tarafta maraba yok ya da bir tarafta yonkolar varken diğer tarafta sıradan adamlar yok yani. Bundan bahsediyorum.
Denizciler fazla küçümseniyor herhalde incitir lafı pek hardcore gelmediği için böyle oldu.
Sakazuki ise Tiç kadar yatırım aldı bence Oda'dan. Hani Tiç'e depremi verirken O'na da Filo Admiralliğini verdi. O magma meyvası ve şeytanlığı bir araya gelince Tiç biraz masum kalıyor.