Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umudumuzu kaybetmeylim. Oda her şeyi yavaş da olsa açıklayıp adam akıllı bitirecek inşallah.

BM'nin kafası gidip geliyor ya, kafasının gittiği bi an Luffy'i doğurmuştur belki :p

Luffy'nin annesi açıklanır mutlaka. Zoro'nun başka tekniği olduğuna da eminim. Oda Zoro'yu boşvermez. Serinin 2. En popüleri. Gözünü bilmiyorum ama oldu bittiye getirebilir ama ona da değinir bence.

Seri'nin akibetine gelince Oda'nın Netflix sonuçlarına göre hareket edeceğini düşünüyorum. Daha fazla para kazanmak için değil ama daha fazla prestij ve bilinirlik için bu projeye göre hareket edeceğini düşünüyorum. Eğer netflix projesi tutarsa seriyi hızlandırıp genel hatlarıyla bir final yapıp Netflix'e malzeme verecek. Netflix'de 5 sezonda falan bitirir seriyi. Oda Detaylar için de ayrı bir ufak seri veya novel yapacak diye düşünüyorum. Eğer netflix tutmazsa (ki çoğumuz neredeyse eminiz tutmayacağından) seriye her zamanki gibi uzata uzata devam edecek. Wano bitene kadar dizi yayınlanır. Zaten ilk sezon toplu gelir. Oda da ona göre şekil alır diye düşünüyorum.
Netflix yaklaşımın mantıklı. Bence de öyle olur.
 
Belki bilmediğimiz çoğu şeyi film yaparak anlatabilir örneğin xebec - roger - garp - wb bu karakterlerin güçlerini 1 film de ortalama 2 saat 3 saat gibi sürede anlataiblir daha sonra shanks - mihawk - vegapunk bunları ilişkilendirip bir film yapabilir bilmediğimiz bir çok konuyu film yaparak açıklar ana konuyu 5 yıl da bitirir finish... :D
 
Arkadaşlar neden bir sürü gizem var bitm z bu seri, diyorsunuz? Sizce bu gizemlerin hiçbirinin tırnağını dahi görmememiz neden?

Ben söyleyeyim; Oda'nın bize attığı bütün gizemler aslında tek bir gizemin parçaları. Örneğin, D.'nin iradesi açıklandığında otomotikman Antik uygarlık da açıklanacak. E bu da bize Joyboy'u verecek. Joyboy sonrası da antik silahlar vs. derken seride şu an gözümüzü korkutan çoğu gizem bir anda çözülecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık