Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Knk onların savunmasını Filo Amirali aşamazsa kimse aşamaz ki.Kaldı ki ben 9 Kın'ın dramdan dolayı bıçkınlayabildiğini düşünmüyorum Kaido'yu.Ne de olsa şu an çatıda vs atıyorlar.
Orada boşluğuna geldi, savunmayı vücut bir anlığına kapattı bence. Öyle bir durumda Saka da delerdi diye düşünüyorum. Linlin ve Kaido'nun savunmasının doğuştan gelen Haki'leriyle alakalı olduğunu ve bu sebeple bilhassa meyve saldırılarına karşı çok dayanıklı olduklarını, ancak kılıç ve haki kombinleriyle hasar alabileceklerini düşünüyorum.
 
Hepsini alma ihtimali iyice arttı son bölümlerden sonra.3 kruşluk nami falan bile yonkou ile dalga geçiyorsa Akaniu pişirip yer.Yonkou nun gözümde beş para etmez bir değeri kalmadı artık.Artırıyorum Akaniu 2 tane yonkou alabilir ufak yaralarla.
 
80 yaşında ölmek üzere olan birinin şu haline sevinmeniz yonkouları daha da yüceltip güçlü kılıyor; haberiniz yok.

Ace'ye acımadı içinden geçti çocuğun, serideki en acımasız karakterlerden biri olabilir. O çarpık adalet anlayışı bu adamı güçlü kılıyor malesef.
Adalet anlayışını sorgulamıyorum. Sonuçta o adalet anlayışı yıkılacak. Ace meselesine gelince. Zaten kardeşim haşlanmasın diyip hiçbir savunma yapmadan ölüme atlamış birini delmek marifet değil.
 
Siz 30'lu yaşlarında dövüşen Shanks-Mihawk ikilisine, "ohhooooo daha ne zaman dövüştükleri belli değil Mihawk'ı yonkou yaptılar" diyorsunuz ama biz ne zaman ne şartlarda dövüştüğü belli olmayan Garp'a şöyle böyle diyince zırt pırt yapıyorsunuz :)
Mihawk karizma adam. O da Shanks ile yanyana anılıyor. O da eksik çıkmaz Shanksten. Aynı durumda Mihawktan pay çıkarıyorsun da Garp Rogera niye zıttını düşünüyorsun deyip aynını sorayım sana :D
 
İsterse bir milyon kurşun yemiş olsun. Orada Wb'in yediği bütün hasarı Kaido yemiş olsaydı ( Aka'nın hasarlarını saymıyorum ), zerre yara alacağını sanmıyorum. O 9 kın meselesi Oda'nın dram kasması. Her ark olur böyle saçma sahneler, bkz; Luffy'nin 3 Amiralin karşısına tek başına atlaması ama ölmemesi :D

Ayrıca Haki'yi çıkarınca gücün yarısı gidiyor zaten. 2y önceki Luffy'nin H. Haki patlatıp Wb'in bön bön bakması, tamamıyla Wb'in kalitesini yerlere seriyor Haki bağlamında.
Kardeşim sıkıntı şu mf olduğu zaman haki bile yoktu yani belki şu an alternatif olarak tekrar yapılsa çok daha iyi bir iş çıkar
 
Teach ve Shanks'ın 3D2Y'den beri güçlerini görmediğimiz için yorum yapmayacağım.Big Mom ile Kaido'ya gelecek olursak yenemese bile ikiliyi zorlama ihtimali var.
 
Mihawk karizma adam. O da Shanks ile yanyana anılıyor. O da eksik çıkmaz Shanksten. Aynı durumda Mihawktan pay çıkarıyorsun da Garp Rogera niye zıttını düşünüyorsun deyip aynını sorayım sana :D
Çünkü Garp, Roger'la eşit olsaydı Roger öldükten sonra en güçlü adam olurdu. Bu ünvanı almamış, aldığı ünvanı da Roger sayesinde almış, herifin zirve zamanındaki güç gösterisi 500m'luk Chinjao vs.

Garp'ın zirvesi yonkou vardır ama daha fazlası değil.
 
Kardeşim sıkıntı şu mf olduğu zaman haki bile yoktu yani belki şu an alternatif olarak tekrar yapılsa çok daha iyi bir iş çıkar
Bir benzeri yapılacak zaten ama Mf olduğu zaman Haki yoktu demek çok büyük ayıp. Neredeyse her bölüm Haki muhabbeti dönüyordu. Eğer kafasında tam oturtamadıysa, o muhabbeti de koymayacaktı bölümlere. Ayrıca Haki muhabbeti Skypie'den beri bahsedilen, Amazon Lily'de baya baya üstünde durulan bir konuydu, yeni bir şey değildi yani. Zirvelerin savaşında bol bol görmeliydik, ha göremediysek de hiç muhabbetinin dönmemesi gerekirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık