Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana mı fazla yoksa sana mı fazla :ehe:

Artı şu ortaya attığın defalarca daha yüksek olduğunu kabul etmiştir olayına bir kaç tane örnek göstersen fena olmaz ;)
Çok uzak bir zaman değil senin “irade”nin tanımını bilmediğin ve direttiğin zaman ama direkt emrine girdiği günden başla sahnelerine bakmaya. Zira o da iradesi altına girmek demektir. Kuma olayında, 2y olayında zaten kör göze parmak sokarcasına gösterilmiştir. Dövüşme der dövüşmez dayak yer, dövüş der dövüşür, beni şununla uğraştırma der yolunu açar, Luffy ve kendi istekleri arasında seçim olduğunda herkes bilir ki Zoro için öncelik Luffy’nin isteğidir. Zoro’nun iradesi Luffy’nin iradesi altındadır.
 
Zoro, Luffy’i sevdi... ve korsancılık oynamadığı için tayfası ve kapta’nını yeri geldiğinde kendi hayallerinin önüne koyuyor... ben demiyorum ki Zoro>Luffy... ama öyle bir konuşuluyor ki Zoro için... adamı Mangaka gayet Luffy kadar iradeli çiziyor... ben bunu anlatmak istiyorum sadece... ama anlamak istemiyorsun sanırım reyiz dediğimi...
Zoro Luffy’nin tayfasına girdi şu an emri altında ve belki de en sadıkları. Sevdiği de doğrudur. Luffy kadar da iradeli çizmiyor çünkü Luffy’nin iradesine bağlı çiziyor. Aralarında dostluk ve sevgi var ama kaptan ve tayfa ilişkisi de var. Luffy herkesi etrafında toplayacak iradeye sahiptir ve Zoro her ne kadar özel bir adam olsa da diğer herkesin içinden biridir.
 
  • Like
Tepkiler: KFC
Ben de o kayıkta yemesinden bahsediyorum zaten. Orada adam soruyor hatta; yediklerini ödeyebileceğinden emin misin, diye. Zoro'da para yok tabii. Demek ki Yasu ödemiş. Sonrasında nerede yemiş, anlamadım?
İyi de bahsettiğinin kayık olayı olduğunu nereden çıkardın?

Burada ilk karşılaştıklarında Yasu parasının olmadığını söylemiyor mu?

Ayrıca Yasu'nun''Seninleyken hiçbir öğün için endişelenmem gerekmiyor.'' sözünü unutma. Buradan yemek konusunda sıkıntı yaşamadıklarını anlayabiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık