Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Uykusuz Kalma Rekorunuz

İnsan uzanınca veya oturunca ara ara kestiriyor farkında olmadan. Uyumadığına yemin edebilir ama aslında uyumuştur.

Benim oturarak uyuyamama gibi bir huyum var. 4 Saat üst üste denk gelen boş derslerde herkes uyurken camdan dışarıyı seyrederdim. Hey gidi günler : ))

Konusuna gelirsek benim bildiğim en az 36 saat. Hiç uzanmadan doğru dürüst oturmadan. Sonrasında uyumaya çalıştığımda da uyuyamamış 1-2 gün kesik kesik uyumaya başlamıştım.
Ben uykusuz kalınca migrenim azar. Hem baş ağrısı hem buna rağmen uyuyamama kötü oluyor. Açlıkta bir sınırım var onu aşınca iştahım kaçar bu da onun gibi bir şey sanırım.
Beni en çok zorlayan uzun süre uyumamaktan çok yaklaşık bir hafta sadece her gün 2-3 saat uyumak zorlamıştı. 5. günden sonra sarhoş gibi olmaya başladığımı fark edip biraz daha fazla uyumaya özen göstermiştim. Yani düzenli düzensizlik daha zararlı olabilir belki.
 
Yasaklanan Rekorlar ile ilgiliydi. Uykusuz kalma rekorunun sahibinin kafayı yemeye başladığı görülünce bu rekorun denenmesi yasaklanmış.
Ben de okumuştum kalıcı uyku bozukluğu yaşamış adam ileriki zamanlarda.
 
Yasaklanan Rekorlar ile ilgiliydi. Uykusuz kalma rekorunun sahibinin kafayı yemeye başladığı görülünce bu rekorun denenmesi yasaklanmış.
Yasaklanması normal bence. Sonu ölüm çünkü. Hiç uyumadığını iddia edenler var ama onlar göz açık uyuyorlar + kestirerek. Bazı insanlar kestirerek uyur sadece. Bir de bunu göz açık yapanlar var sanırım ve onlar hiç uyumadıklarını düşünüyor.

Yasaklanması normal desem de tartışma konusu tabi. Bir yerden sonra biri uyutmama işgencesi yapmadığı sürece ölmez. Ama uzun vadede öldüren bir şeyin kısa/uzun vadede kalıcı hasar vermesi de muhtemel tabii.

Deney falan yapılırsa iyi para + bilim adına fare olurum :D
 
30 küsür saat (36-38 civarı,) tuvalete, su içmeye vs. bile kalkmadan uyuyan birini biliyorum. Tabii bu arkadaşın net olarak bir rahatsızlığı vardı ama bizim için çok şaşırtıcı bir durumdu. Adam bir günden fazla süre hayatta değildi resmen. Yaşamadı o günü.

Benim en fazla uykusuz kaldığım süre ise 24 saat falandır en fazla. Uykusuzluğa karşı çok dayanıklı değilim.
 
Belki yeri değil ama erken yatan varsa bunu nasıl başarıyor? Ben saat 12 den önce yatamıyorum. Yattığımda ise gecenin bir vakti yine kalkıyorum durduk yere. Bu uyku problemi başıma bela gerçekten. İlaç filan mı kullanmak lazım bilemedim:(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık