Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazsakal - Kuma - Magellan - Jozu - Karasakal - Amiraller - Roger - Garp - Doflamingo - Arlong - Hancock - Enel - Shanks - Zoro - Coby , arasındaki boy sıralaması nasıl ve boyları arasındaki oranlar yada ilişkiler nasıl ( Beyazsakal Arlong un 2 katı, Roger amirallerin omzuna gelir vs... ), son olarak boyları resmi olarak bilinenleri yazabilir misin..?
Roronoa Zoro: 1.78cm, Monkey D. Luffy: 1.72cm, Sanji: 1.77cm, Brook: 2.66cm, Usopp: 1.74cm, Franky: 2.25cm, Nico Robin: 1.88cm, Nami: 1.69cm, Portgas D. Ace: 1.85cm, Marshall D. Teach: 3.44cm, Crocodile: 2.53cm, Donquixote Doflamingo: 3.05cm, Boa Hancock: 1.91cm, Juracule Mihawk: 1.98cm, Bartolomew Kuma: 6.89cm, Gecko Moria: 6.92cm, Jinbei: 3.01cm boyları resmi olan karakterler bunlar. Sorduğun sıralamaya gelecek olursak;
Beyazsakal>Magellan>Kuma>Jozu>Teach>Amiraller>Garp>Arlong>Roger>Hancock>Shanks>Zoro>Coby. Kim kimin neresine gelir bilmem ama tahmini sıralamam böyle.

Abi bişey sorucam 65-70 bölümlerdi sanırım olmayabilirde. Apis'li filler olan bölüm fısıltı meyvesi hani
Orda tayfa calm belt'e giriyodu ama o zamana kadar calm belt ne açıklandı ne de rüzgar esmediği v.s söylendi o olaydan teeeee 1 yıl sonra felan açıklandı. Animatörler bu fillerları çizerken calm belti nasıl biliyorlardı ? Eichiro oda bile çizmemişti o zamanlar tayfanın calm belt'e gittiğini. E.Oda filler'ları yazdırıyor olabilir mi? Eğer öyleyse fillerlar da gerçek midir? Sadece mangada göstermeye vakit yetmediği bölümleri mi animede gösteriyorlar?

Bide mesela filler'da yenilen bi meyve orjinal one piece'de başkası tarafından yenilemez dimi?
Calm Belt'e girdiklerinde, Nami:"İşimiz bitti. Calm Belt'e girdik. Burda hiç rüzgar esmez. Ayrıca Deniz Kralları burda yaşar." diyor. Fillerlardan Oda'nın haberi var. Ona danışarak yapıyorlar. Kafalarına göre ekleme yapamazlar.
Filler da bulunan meyveler saçma sapan zaten. Meyve kurallarına bile uyduğu söylenemez.

Abi little garden Ar'cdaydı sanırım Mr.3 kopyalarını yaratıyor ve beni asla bulamazsın diyor ve luffy daha ilk darbede gerçek mr.1'i buluyor nasıl ? dediğinde luffy iç güdü diyorama acaba haki olabilirmi ?


hatta abi http://www.animeou.net/forum/viewtopic.php?f=32&t=345&p=9596#p9596 şurda şu konuyu açan kişi resimini paylaşmış.
Olabilir. Kenbonshoku Haki canlıların varlığı hissettiğinden, o an kullanmış olabilir.
 
Önceki cevaplar için teşekkürler, son bi sorum olacak, Enel Brook tan uzunmudur kısamıdır, ve tahmini olarak boyu kaç cm dir, tabiki bilinmeyen birşeye cevap yazamassın ama senin tahminlerini merak ettiğim için soruyorum..?
 

Franky The Cyborg

tom-san franky'ye sıkıyorsa don'la yap diyor ve binks no sake şarkısında don'la şarkı söyleyelim geçiyor o don ne oluyor ?
 
Smoker, ben Usopp'un iki senelik aradan sonra tekniklerine eklediği çiçekli böcekli saldırıların keskin nişancılıkla bi alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve hayal kırıklığına uğradım. Sen ne düşünüyosun bu konuda?
Usopp'un teknikleri sadece keskin nişancılığa dayanmıyordu zaten. Bu yüzden şaşırmadım. Normal bir durum bence.

smoker birşey soracağım. sence enel tekrar döner mi?
Dönmez. Dönerse de serinin sonunda belki.

Önceki cevaplar için teşekkürler, son bi sorum olacak, Enel Brook tan uzunmudur kısamıdır, ve tahmini olarak boyu kaç cm dir, tabiki bilinmeyen birşeye cevap yazamassın ama senin tahminlerini merak ettiğim için soruyorum..?
Kısadır. Enel'in boyu en fazla 2 metredir.

Tom-sanın don dediği şey nedir?
Söylenenleri pekiştirmek için yapılan bir vurgu.

Savaş sırasında Mihawk'ın kesme vuruşunu Jozu elmas vücudu ile karşılıyordu. Sence onun yerine Marco alevleriyle yüklense oda karşılayabilirmiydi o saldırıyı?
Sanmam. Jozu elmas gibi aşırı dayanıklı bir maddeye dönüşmesine rağmen, Haki zırhı kullanarak savuşturabildi. Marco'yu keser atardı.

tom-san franky'ye sıkıyorsa don'la yap diyor ve binks no sake şarkısında don'la şarkı söyleyelim geçiyor o don ne oluyor ?
Söylenen sözleri pekiştirmek için yapılan bir vurgu.

Abi Alvida'nın meyvesi de iki tane özellik vermiyor mu?Hem güzellik hemde kayganlık.
Alvida, çirkin olduğundan meyve ters etki oluşturdu sanırım. Oda'da hem Alvida'yı serinin ileriki bölümlerine taşımak, hem de espri olsun diye böyle bir değişim yaptı.
 
Mihawk'ın kesmesi Kizaru'nun taramalı lazerlerinden daha güçlüydü yani ?
Birde Aokiji ve Ace, Ace vs Akainu gördük, peki Kizaru vs Ace ne olurdu sana göre ?
 
kizaru bombaların üzerinde sabondye girerken patlama oluyordu burdan ateşin ona etki etmediğini söyleyebilirmiyiz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık