Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada oda momoyu sanji kurtartarak; zoudaki luffynin sanji 1000 gaplan gücündedir onu kurtarmalıyız sözünden sonra planı riske atarak yapılan WCI baskını ve pedronun fedasını anlamlı kıldı. Sonuçta momo samurayların meşru lideri olarak çok önemli bir sembolik isim. Wano için onu korumak uğruna her türlü feda değerlidir.
 
Luffy'nin tayfaya dönüp siz kaçın Katakuriyi ben hallederim deyip ayna dünyasına atması gibi, Sanji de Şinobuya siz kaçın Kingi ben hallederim demesi...

Sonu da aynı olur mu sizce 15 bölüm dayak yiyen Sanji son bölümde Kingi indiriyormuş. :d
 
Bu Oda neden Big Mom'ı hep bu hallere düşürüyor ya? Farkediyor musunuz bilmem de kadın inanılmaz kötü ve düşman biri havası vermiyor hiç. Kadını sürekli komik hallere düşmüş şekilde çiziyor.

Ayrıca Queen'i yerden yere vuracak ve ondan hasar almayacak kadar güçlü karakter Brook, Nami ve Franky'ye yani bizim tayfanın çöplerine meze oluyor ya sürekli yazık valla. Hikayeye göre dövüş çizmene edeyim ya Oda.
Tayfanın çöpleri usopp ve chopperdır. Gerisine laf yok.
 

Üye silindi 1004

Biz iki yonko nasıl düşecek derken birin samuraylar birine tayfa dalıyor. Henüz Luffy Zoro Kid Law Marco boşta :d
Aslan parçası bizim tayfa. Kaido'yla Big Mom'a aynı anda da yürürler bıraksalar. Öyle bir tayfa bizim tayfa. Brook'un motorun üstünde duruşuna bak, Big Mom'a yargı dağıtmaya geldim diyor adeta. Bizim tayfa fena tayfa.
 
Bölüm çok güzel. Sanji'nin SAĞ KOL tutması Zoro'nun esamesinin okunmaması falan baya güzel bölüm. Ama bir dakika yaaaa Wano sonu Zoro amiral hem de fodder keserek :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık