Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ne anladın ? Cidden o görüntüden Zoro'nun yorulduğunu, zorlandığını falan çıkardıysan sana da dedim :D

Ebisu Town'da yediği bir parça vasabiyi de Luffy yüzünden tükürüyordu. :D

Ben bir hafta aç kaldı demedim. Net bir haftadan daha fazla aç kaldı. Attığım sahnede demek istediğim şey, bu kasabanın yerli halkı bile yiyecek bir şeyler bulamayıp bebeklerini öldürmek zorunda kalıyorlar. Zoro sonradan gelip yiyecek yemeği nereden buluyor ? Aç değildi falan diyorsunuz. Evet aç değildi .Wano'ya geldiğinden beri sürekli zehirli balık/et yiyordu.Luffy'nin de ondan eksik kalır yanı yok ki balıkların/etlerin zehirli olduğunu söylerken bile zehirli etleri yemeye devam ediyor :D Bu, aç kalmasından daha beter bir durum.
Burada söylediklerinle çelişen bir manga sayfası atmışsın.. En fazla Zoro o kadarcık zehlrli şeyden sadece karın ağrısı yapacak kadar etkilenmiş dersin. Kendisi burada aç kalırım diye endişe etmene gerek yok demiyor mu?
 
Değil mi? aç değildi Zoro. Hatta Luffy gibi büsküvit yiyerek sağlıksız da beslenmiyor. Zehirli balık yiyiyor. Hem balık göze de yararlı malum tek gözü var :D Kappa'ya hapiste yapılan işkenceyi dışarıda kendine yapıyor.
Anlatmak istediğim zoro ben asla aç kalmam diyip fanların zoro açlıktan bayıldı demesi.
 
Öyle demiyor zehirli olduğunu Luffy söyledi o da ha demek ki karnım o yüzden ağırdı demiş.:(
Luffy'nin söylediğini biliyorum ya o kadar da değil :D. Etlerin zehirli olduğunu bilmemesi daha kötü. Zehirden haberi yok diye bir ay zehirli/et balık yemiş. Tama biraz zehirli su içti diye az kalsın ölüyordu. Tama sayesinde zehrin normal insanlar üzerindeki etkilerini gördük. Zaten kasaba halkı zehirli etleri yemek yerine kendilerini asmayı tercih ediyorlar :(. Zoro bu zehirleri yedi diye Zoro aç değildi demek bence çok yanlış.
 
Anlatmak istediğim zoro ben asla aç kalmam diyip fanların zoro açlıktan bayıldı demesi.
Zehirli de olsa yemek yemek daha iyi olsa kasaba halkı kendini asmaz, bebekleri öldürmezdi. Zoro aç değildi daha beter durumdaydı.
Açlıktan bayılmadı karpuz gibi yarıldı üstüne adamın kılıcı çekmesini engelledi üstüne bedenini zorlayan bir saldırı kullandı. Bunlardan önce uzun bir süre zehirli yiyeceklerle beslendi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık