Fark etmediklerini nereden biliyoruz ?Shusui karartılmış bir kılıç. Peki bunu Zoro neden farketmedi. Zaten karartılmış bir kılıca sahip olan Mihawk niye farkedemedi?
Herkes durduğu yerde sabittir, değil midirVersem ne değişecek ki reis. Yanlış anlama ama sabit fikirlisin :/
@Mr.BushidoDelil falan yok burada son iki sayfanın üzerine attığın yorum bile belli ediyor ajandanı xD
Luffy, Zoro'nun kucağında kaçtı zurnalanıp ve Thandi oldu açlıktan yani yüklendiğin iki durumda da artıda değil eksidesin...
Basit şekilde cevap vermek beklediğin tepki olmayabilir ama Hasan, Zurnayı yedikten sonra Luffy ve açlıktan başına gelenlerden sonra bu konularda Zoro'ya laf yapman pek mantıklı değil bence. Çünkü artıda değilsin o konularda hep aynı şeyleri yazdırma bana ya xD@Mr.Bushido
,Yav karşı yorum yapamadınız aynı şekilde aynı yöntemle. Verilerle konuştuk. Varsa yoksa trol cevaplar.
Öyle zatenBunu diyen adamlar Roger Korsan Kral olmak istedi WB sadece aile istiyordu diyor.
Arlong'un arc'ındaki Zoro'nun durumunu biliyorsun değil mi? Ona rağmen Arlong'un karşısına çıkan Zoro ve Sanji'ye bakabilirsin. Mr.1 ve Mr.2 yakın bile değil. Hatta Mr.1'ın yanındaki hatın Mr.2'den daha güçlü. Kaku ve Jabra var işte yakınlık denilebilecek.Zoro ile sanji arasında aşırı bir fark yoktu. Bunun en güzel örneği rakipleri.
Özür dilerim bir anlık gaflet. Düzelteyim mesajı.Artık kutsal kitaplardan, Kuran'ı Kerim'den falan alıntı mı yapıyorsun, bu nasıl yazma biçimi tövbe haşa
Basit şekilde cevap vermek beklediğin tepki olmayabilir ama Hasan, Zurnayı yedikten sonra Luffy ve açlıktan başına gelenlerden sonra bu konularda Zoro'ya laf yapman pek mantıklı değil bence. Çünkü artıda değilsin o konularda hep aynı şeyleri yazdırma bana ya xD
Denklik olmadığını yazdım zaten. Ama luffy'i 10 zoro'yu 9.5 sanji'yi 7 görmekte saçmalık olur.Arlong'un arc'ındaki Zoro'nun durumunu biliyorsun değil mi? Ona rağmen Arlong'un karşısına çıkan Zoro ve Sanji'ye bakabilirsin. Mr.1 ve Mr.2 yakın bile değil. Hatta Mr.1'ın yanındaki hatın Mr.2'den daha güçlü. Kaku ve Jabra var işte yakınlık denilebilecek.
Neyse baya uzun yazı yazılır da gerek yok. Ben her zaman bunu savunuyorum Luffy, Zoro ve Sanji her biri kendi liginde. İleride birbirlerini zorlayabilirler. Ancak hiçbir zaman denklik olmayacak.
Burada sanki bilmiyormuş, yeni öğrenmiş gibi bir hali vardı.Fark etmediklerini nereden biliyoruz ?
Yeri gelince de tek darbeyle taşındı işte xD Bütününe bak tablonun.Özür dilerim bir anlık gaflet. Düzelteyim mesajı.
Onun dışında açlıktan başına gelenler değil ki açken başına gelenler yüzünden ... Bir sürü çarpışma sahnesi attım darbe yemiş en az 10 küsür saat dövüşmüş felan, hiç önemi yok.
Orada hepsine cevap verdim bunların. Luffy'nin aç olması etken ama Luffy zaten açlıkla eğitilmiş biri. Yani sadece onu açlık o duruma soktu diyemiyorsun ki. Ben oraya o duruma düşünceye kadar geçirdiği evrelerin hepsini attım. Luffy hızlı acıkıyor evet ama Cracker ile 11 saat dövüşmüş , ardından Sanji olayları, Öfkeli ordu, Hapis olayları sonra yine dövüşler felan sonunda o hale geliyor ve yine Cracker'in bisküvilerinin Luffy'nin savaşmasında hiçbir işe yaramadığını felan hepsini attım. En fazla karnı öyleydi diye Tank man moduna girdi diyebilirsin onu da kimse doğrudan Bound Man ile kıyaslamıyor. Enerji anlamında hiç kullanamadığını hepsini oraya mantığıyla açıkladım.Yedi gelince de tek darbeyle taşındı işte xD Bütününe bak tablonun.
Sen diyorsun ki Zoro tek hamlede çok kötü duruma düştü ama aynı belki daha kötüsü Luffy'e oldu hemde kimlerle kıyaslanırken kimden gelen darbeyle.
Sonra bir de açlık olayı var ve açlık olayında Luffy'nin çok iyi bir pozisyonu yok seri içerisinde o yüzden bu kıyas baştan hatalı. Zoro iki gün aç kalmışsa bile Luffy ile kıyaslanamaz bırak bir haftayı beş günü xD