Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
şunu anlamıyorum zoronun birisiyle sohbet etmesi iş yapmaması veya sanjinin dofu anlık durdurması tayfayı kurtarması birbirlerinden güçlü olduğunu göstermez güç olarak sanji eksik geliyor bana zoronunda hem gücünü sadece picada gördük yani birde genel olarak kıyaslarsak zoro daha güçlümü bilmem ama bence dayanıklılık konusunda tayfada jinbeiyi bile geçer zoro adam tank tank.
 
beleş p up kötümü ve birde tüm gücünü bile görmediğimiz bir adamın sanji ile kıyaslanmasından bıktım.
Beleş p.up kötü bir şey, enma'yı shisui den daha kötü bir kılıç olarak kabul etmek ise rezalettir. Ayrıca sürekli zoro'nun tüm gücünü görmedik muhabbeti dönüyor da, sanji'nin neyini gördük ki?
 
Zoro her zaman birkaç tık daha güçlü bana göre ki bu seviye asla kapanmayacak. Aynı şekilde Luffy-Zoro ikilisi içinde geçerli bu.
 
Sanji'ye Enma'yı versen kullanabilecek mi, Zoro'ya suiti versen kullanabilecek mi? Sanmam. Beleş powerup almamıştır ikisi de. Bana kalırsa bir mangakanın eski vasıfsız kalemiyle tam anlamıyla istediği gibi çizemediği için yeni ucu sivri bir mürekkep kalemi alması gibi bir şey, onu kullanamadıktan sonra beleşe almış olsan ne olur?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık