Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 757: Koz Kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada öve öve bitiremediği üst yöneticler patates oldu daha tam vs ler gösterilmeden.Zoro Pica'dan Kyros Dia'dan :D.Klasik Oda balonları.
 
Chınjoo vs Lao G dövüşüyor hızlı biri Chınjoo bunu yenmek için beya zorlanır ama yakalarsa affetmez.

Sabo bence amiralden güçsüz total güç olarak bakarsak logia olmasa her tarafı kan olmuştu.

Kyros o kadar boş anında daldı Diamenteye çok büyük zarar veremedi gibi Kyros'un hiç olmazsa kolunu kesmesini beklerdim.
total güç olarak bence de Sabo'dan güçlü. Büyük ihtimal de Oda Sabo'ya o meyveyi bu iş için yedirdi. meyve + haki ile sabo indirecek gibime geliyor. Chincao'yu farketmemişim nedense :D uyuz olmuştum şu Lao G'ye.

son olarak da sen deyince aklıma geldi, Kyros Diamante'yi indirir, bacağını keser. kısasa kısas :D sonra da Law o bacağı yeteneğiyle Kyros'a takar :D tek bacaklı kahraman mı olurmuş. iyi güldüm valla he :D
 

Roronoa Zoro

Koz muhabbetini söylese söylese Nico Robin söyler zaten. E. Oda bunu niyetli mi yapmış, yoksa o sahneye sırf havalı olsun diye mi denk gelmiş bilemiyorum. Çok oturdu kafama.
Bak belki Sanji dese de olurdu da, Big Mom'a peşkeş çekmekle meşguldür o şu anda :D
 
Koz muhabbetini söylese söylese Nico Robin söyler zaten. E. Oda bunu niyetli mi yapmış, yoksa o sahneye sırf havalı olsun diye mi denk gelmiş bilemiyorum. Çok oturdu kafama.
Bak belki Sanji dese de olurdu da, Big Mom'a peşkeş çekmekle meşguldür o şu anda :D
Aydın İngilizce yok anlat bio ne diyor orada merak ettim.Bölümün adı da koz.
 
Sabo vs Fuji tam olması gibi gidiyor işte ilk başta Sabo şeklini yaptı, gitti amiralin yanında ortalığı dağıttı koramiral tekledi ee bunlar denk karakter olunca sıra doğal olarak Fujiye geldi. Şuanda o ağır basan taraf ama bi kaç kare sonra Saboya geçer bu böyle devam edecektir bu karşılaşmanın üstün bi karakteri olamaz. Amirali hemde daha bize yenini yeni tanıttığı bir amirali asla geri planda tutmaz aynısı Sabo içinde geçerli hem onun duruşu bence daha önemliki burda direk Dragon2u temsil ediyor. Kısaca öyle bi kaç kareye bakarak Amiral > Sabo veya öbür türlüsünü demeye gerek yok bence.:D
Barto tam reis Robinin de dikkatini çekti yürü be liseli kim tutar seni:ehe: Bence o bombaları meyve aracılığı ilede durdurabilirdi ama işte insan sevince ne yaptığının farkında olmuyor.
Dedeyle ne yapacak bu Oda merak ediyorum o mücadele meydanından bi kaç adam indirmezse cidden bence hata yapmış olacak adamda h. haki var la h. haki ve Farnky güldürdü nedense:D
Manga bu hafta iyiydi hızını kesmez umarım da öbür hafta iyice ortalık şenlenir. Lawın bi room'una bakar Dofun oraya
 
Sabo logia olmasa yamulur denmiş yorumlarda da daha meyve üzerinde bir hakimiyet kuramamış sabo meyveyi belki yarım gücünde kullanıyor mu ondan bile emin değiliz. Ayrıca Fujitora da meyve gücü olmasa o kadar yamultabilecek mi? Nerdeyse görüntü itibarıyla Beyazsakal'ın bisentosuna deprem eklemesi gibi bir kullanabiliyor Fujitora yani meyvesinde uzman. Peki Sabo daha 1-2 saat önce yemedi mi meyveyi? Ayrıca ortada Sabo'nun ezildiğini iddaa etmek bence yanlış. Kafa kafaya bir karşılaşma var ortada. Dragon'un da Amirallerden 1 adım önde olduğu bu vsnin sonucunda netleşeceğini düşünüyorum.
 
Sabo zaten meteorlardan Doflamingo sayesinde kurtuldu birde yerçekiminden logiaya dönüşerek kurtuldu Sabo birkaç avantaj ile dövüşüyor.
Sabo seviyesinde logia olmayan biri ile dövüşse Fuji durum farklı olurdu ama avantajlar sayesinde eşit dövüşüyorlar buna lafım yok.

Meyvesine alışır Fuji'yi geçer onada birşey demiyorum şuanki seviyesinden bahsediyorum zaten.Meyveyi yemeden önce ve kuş kafesi olmadan önce Sabo ile dövüşse Sabo perişan olurdu Fuji karşısında.
 
2 bölüm önce yardıran adamlar hemen sözlerinden döndü ha :D (Cavendish ve Kyros) yok Dofu ben alcam yok şöyle yapıcam diyorlardı :D Neyse aradan çıkmaları iyi oldu. Luffyde NW ye girdiğinden beri kek gibi dolaşıyor artık bir patlama yapsın. Koz falanda dendi kendisi için şovunu yapsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık