Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Teach en zayıf imparatorken Kaido ile denk oy almış.
Linlin'in %40 oy alması tamamen cinsiyetçilik.
Tek kollu Shanks'ta en az oyu almış şaşırdık mı hayır
 
Teach en zayıf imparatorken Kaido ile denk oy almış.
Linlin'in %40 oy alması tamamen cinsiyetçilik.
Tek kollu Shanks'ta en az oyu almış şaşırdık mı hayır
Ben de aynı şeyi demek istiyorum. Örneğin bu sitede bir Shanks hayranlığı da vardır. Shanks ve Big Mom konusu açsak %80 Shanks çıkar ama 40-60 veya 45-55 oranı burada da olmalı. Shanks biraz güçlü olabilir ama bu demek değil ki anket sonucu %80 Shanks olmalı.
 
Son düzenleme:
En çok oy Big Mom’a çıkmış. Kadın magmada yüzse bu ne güzel kaplıcaymış diyecek kadar manyak. Magmaya can verip bir Akainu da kendi oluşturur. Sonra da iki Akainu dövüşürken Elbaf'ın gazabını gösterir kızıl kuçu kuçuya.

Big Mom'ın hasar almasının tek şartı Carmel Ana resmiydi o zaafını da Luffy yok etti sağolsun. Karnı tok bir Big Mom’ın yenemeyeceği kimse yok gibi görünüyor. Yani dövüş trollenmeyecekse Big Mom alır.
Big momın demir balonu anca kalbur üstü adamlara sorun çıkarır.Magmayı yedi mi böğrüne demir memir kalmaz ortada.
 
Bir önceki anket sonucu anime sitelerindeki bölüm altı yorumlarına benziyor. %80 Teach alır demek Zoro Kaido'yu teke tekte alır demek. Bununla gurur duyuyorsan ne güzel. Tebrikler.
Dostum kıyasladığın duruma verdiğin örneğe ve devamında girdiğin tribe bakıyorum da gerçekten haklı olabilirsin forumun seviyesi konusunda
 
Vay anasını prime garptan aşağı olmayan adam meyve olarak net üstün olduğu adamı 10 günde indiriyor ve kalıcı yaralarda alıyor. Sakazuki, Kuzan, Borsalino, Issho, Ryokugyu, Momousagi, Tokikake, Kaido, Linlin, Shiki, Shanks, Teach, Newgate, Garp, Sengoku, Kong hepsi aynı güçte adamlar. Tee allam
Meyve olarak net üstün olduğu adam derken? Nerede yazıyor bu?
 
Her karakter küçük düştükten, güç gösterisi yaptıktan ve olursa eğer yenildikten sonra olmak üzere üçer kere sıfırlayalım anketleri. Mangada en son işlenecek olan karakterin fanlarının yüzü uzun süre güler böylece.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık