Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 402 88.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 52 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    454
Tabi flashback öncesi yıllarca Roger Kral olmuş demek ki Wb'den bariz daha güçlüydü denmiş, adam Grand Line'ı fethetmiş denmiş. Ben de böyle şeyler demiştim hatırlıyorum. E flashback geldi ve görüldü ki, Roger Beyazsakala net bir üstünlük kurmamış ve dahi Korsan Kral olabilme nedenlerinden biri de Beyazsakala kadar uzanıyor. Ve Korsan Krallık ve Grand Line fethi de bildiğimiz anlamda bir fetih değilmiş, Roger'ın keşif olarak bütün korsanlara üstünlük kurması olarak lanse edildi flashbackte. Elde kaldı bir hastalık argümanı.
Yalnız şöyle fetih yaptı böyle fetih yaptı denildikten sonra farklı bir fetih anlamı verilmesi Roger'ın hasta fanları için ne şok olmuştur be.
Zaten seride Reylihin sözünden sonra "fethettik" dediği nanenin bildiğimiz anlamda olmadığı çok ortada idi de bazıları inatla görmezden geldi.

Mf'de Wb'nin anılarında beraber oturup sake içiyorlar.Ne güzel fethetmiş Wbyi.

Top kekte Big momdan poneglifi çalıp kaçmış ahahhaha fetihe bak.

Ben bunları bu FB çıkmadan önce de yazıyordum.Bazılarının illa gözüne sokmak gerekiyormuş.Hala kabul etmeyen bile var mesela :D
 
One Piece evreni için çok özel bir karakter, babamızın yeri çok ayrı. Ama One Piece diğer serilerde görmediğimiz şekilde babacan, badass güçlü amcasını alay konusu etti bir şekilde. Ha, One Piece fan kitlesinin kekoluğu da ayrı bir tartışma konusu, ama şu son Oden olayları tam komedi.

Keşke başka bir seride tanısaydık babayı. One Piece evrenine çok fazla.
 
Gerçekten one piece evreniyle alakası olmayan biri. Roger, Kaidou, teach gibi korsanlığın adının yakıştığı isimlerin yanında evcilik oynamaya gelmiş hir işsizdir.
 
Doflamingo ve Crocodile çok daha başarılı karakterler bence. Kaido yine Big Mom'dan filan çok daha iyi ama bunlar kadar derin değil. Crocodile çok fiyakalı adam Kaido ile filan bir tutulamaz. Serideki aforizmaların da zaten yarısı Dof'a ait. Yani çok yanlış bir kıyaslama.
Kıyaslamıyorum zaten. Taklitler aslını yaşatır. Kaido ile Babalık'ı kıyaslayınca @Monkey D. Chris Kaido'nun ne kadar kalitesiz bir karakter olduğunu belirtmek için yazdım.
 
Sadece otuz bölüm gözükmesine rağmen şuan işlenen Yonkolardan çok daha etkileyici bir karakterdir. Kaido, Big Mom gibi dengesizler tırnağı etmez WB'nin ağırlık olarak.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık