Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Smoker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Şimdi şöyle bir şey var forum ahalisinde. Bir karşılaşma olunca illa bir taraf olur ama kazanan net olacak diye bir şey yok ki. Bu karşılaşmalar seride gördüğümüz bir WB vs Ace gibi değil ki. Şimdi Luffy ile neredeyse eşit görülen Law zar zor yenemedi mi Smoker'ı? Tamam yendi ama yenilme ihtimali yok muydu yani? Ben de diyorum ki Smoker Luffy ile karşılaşsa Luffy iki yumruk atıp halledecek mi Smoker'ı? Öyle olsaydı Luffy'nin şimdiye kadar ilerlemesi bize abes kaçmaz mıydı? Luffy buraya kadar nasıl gelmiş acaba? Her geçeni rahatça devirip mi gelmiş? Lütfen her karşılaşma anketinde aynı şeyleri görmeyelim. Luffy vs Doflamingo. Luffy yener diyen Luffy iki üç tane vurur da hemencecik yener diye mi Luffy'e oy veriyor ya da Dof Luffy'i hemen tekler diye mi Dof oy alıyor?
Ha derseniz ki bak bu adam dünyanın en iyi kılıç ustası. Yenilmez yani yenilmesi abes kaçar şimdi ve ya bu adam denizin en güçlü 4 korsanından biri nasıl yenilir ve ya denizcilerin sahip olduğu en iyi askeri birliği devirdi mi bu adam şimdi vesaire. Bak bu mantıklı olur. Bunlar favoridir mantıklıdır. Ama birbirine yakın bulduğumuz karakterlerde yapmayalım bunu lütfen. Smoker Luffy'i kaç kere sıkıştırdı. Tamam Luffy 2 yıl sonra çok güçlendi de Smoker zaten güçlüydü üstüne kendini geliştirmiş. Karşılaşsalar Luffy döver mi döver ama Smoker da döver mi döver bence.
Luffy iki yıl önce dev koramirale tek atıyor, Smoker ı çok çok aşan bir sürü saldırısı var, Mf de logia olmasa ilk jet gattling e pert olacakken Luffy den daha güçlü olması :artiz:
 
Smoker tek yiyor Sanji çift onun için Sanji reis daha güçlüdür:p
Logia ve b. haki farkıyla sanki Smoker bir adım önde gibi ama şahsen Sanji göründüğünden daha fazlası şuan bu adam 2 yıl boyunca bi uçmayı mı öğrendi? İvankovdan bir şey kapmaması biraz komik olur sadece utanıyor bence diyeceğim ama adam neden kullanmadı bu teknikleri Dof karşısında bu ayrı bir konu.
Birde şu Diable Jambeyi E. Oda iyice bunu sıradanlaştırdı bu teknik Sanjinin sınırı olamaz
Bir tek tekmesinin gücüne bak (Vergo'yu duvara gömüyor) Sonra da çift bacak dj ile yaptığı spectreyi hayal et.Luffy'nin yumruk gatlinginin tekme versiyonu.Luffy 2 yıl önceki haliyle Lucci'yi hamur gibi yoğuruyordu gatlingle.Ki Lucci eziklerinden de olsa koramiral olabilecek bir adam gibi görünüyor.Bana sorsan o zamanki Luffy'nin yumrukları mı daha güçlüdür yoksa şimdiki Sanji'nin tekmeleri mi diye ben Sanji derim.Zira doruki olarak her türlü aştığını düşünüyorum o zamanki Luffy'i + b.hakisi var Sanji'nin.Sanji bazı koramiralleri hastanelik edebilir bu teknikle.

Millet Dof güldüğü için önemsiz sanıyor ama Dof amiral dengi bir adam.Ondaki fiziksel kuvvet herkeste yok.Vergo'ya bile ciddi hasar verecek bir saldırı bu.Adamı yamultur valla.

Ha ben de djyi sınır olarak görmüyorum açıkçası.Boşuna kenpo ustalarının arasına koymamıştır.Muhtemelen yeni,sağlam teknikler göreceğiz.
 

Roronoa Zoro

burada belki on kez yazmışımdır tekrar yazıcam o dev koramiral değildi..
Bence koramiraldi ( Ronse nin yanında dizilmişler bak ) , Maynard ı gördükten sonra koramiral olmaması için hiçbir sebep göremiyorum, 66 milyonluk adamı 10 dakikada yenip Bartolomeo dan tek yiyor

Şuana kadar dizilen adamlar hep aynı rütbede oldular

Schibukailer , 3 amiral, 7 İnsan Koramiral ve 7 Dev Koramiral ;



Sağ göğsündeki yara o olduğunun farkında varabilirsin, Oda çizmiş bilerek farkedin diye

Edit : Gördüğümüz tüm koramiraller böyle aptal aptal , tokmak ve ya kılıç sallıyor zaten, başka birşey yaptıkları yok


Ayrıca kurşunlarla ölen dediğiniz Fisher in Tuğamiral teklediğinide göstereyim ( Luffy nin o hali Fisher den çok daha güçlü, ) Jinbe daha 76 milyonluk haliylen tuğamiral paketliyordu, Yani tuğamiral paketlemek için aşağı yukarı 100 milyonluk bir güç yeterli, o halin bile Maynard ayarı bir seviye ediyor zaten, Teach boşuna en aşağı 100 den başlamadı Schibukai olmak için ( O ayarda adamı yenmek en azından koramiral seviyesinde olduğunu ve schibukai olabileceğini gösteriyor )



Denizciler harbi ezik
 

Roronoa Zoro

Ona belli değildi diyelim biz, 8 kişiden oluşan dev birliğininin 2 tanesi koramiraldi, geriye kalan 6 tanesinin de olmaması için bir neden yok bence,

http://onepiece.wikia.com/wiki/Giant_Squad#Members
Ya Oda nın trollüğü o zaten, açıklamıyor tartışın diye yapıyor, ama bence herşey açık ( Orda çizmiş, okuyucu farketsin diye, diğerki bölümde o sahneyle ilgili herhangi bir olay bile yok, başka bir tarafa geçmiş )

Bu arada mangada 7 kişiler, İnsan koramirallerde 7 kişi dizilmişlerdi
 

ZoroRoronoa

Vergo ikisini de haşat etmişti. Daha az haşat olan Sanji ise cevabım.
düşüncen yanlış . Smokerla dövüsürken daha ciddi dövüstü örneğin busoshoku kullanmadı sanjide ve sırf tekmeyle dövüsmeleri vergonun bacakları güçlü olduğundan değildi buna rağmen sanjinin bacaği catladi ama smokerın biraz daha zorladığıni ve uğraştırdiğını düşünuyorum yani smoker alır ve koramiraller içinde en saglami smoker kanımca:artiz:
 
düşüncen yanlış . Smokerla dövüsürken daha ciddi dövüstü örneğin busoshoku kullanmadı sanjide ve sırf tekmeyle dövüsmeleri vergonun bacakları güçlü olduğundan değildi buna rağmen sanjinin bacaği catladi ama smokerın biraz daha zorladığıni ve uğraştırdiğını düşünuyorum yani smoker alır ve koramiraller içinde en saglami smoker kanımca:artiz:
Sanjide canla başla dövüşmedi zaten. Bacağını bile yakmadı adam. Üstüne zaten Nami pert edip verdi vücudunu
 

trafalgarlaw

Sanji az farklı alır bence. (Vergo vs.lerinden yola çıkarak söylüyorum)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık