Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet :S zaten deli bişey değil miydi mangada da
herkes bu kadar haypiç mi gülüyordur bilemem ama bi yandan neşeli bi yandan sanki içten içe ağlıyormuş gibi olmuyor mu sence de :(
evet kalite baya düşüyor geniş bakışta, o beyblade efekti kötüce olmuş. bence sıkıntıları çizgi kullanımındaki tasarrufsuzlukta, kalın çizgilerin ağırlığını kaldıramıyorlar, yakın bakış güzel tabi.
Bence sadist bir ruh hastası gibi gülüyor :D
beyblade sahnesini çizime döktüm sırıtmadı
 
Yalnız 11 saat boyunca g4'e karşı savaştığı belli değil. Bu mantıkla Luffy 11 saat boyunca yiyip yiyip g4'e girmiş demektir. Öyle ise Luffy neden midem yer kalmadı diyip tankmana giriyor? Yine aynı döngüyü devam ettirip boundmane girebilirdi. Tankmana ilk defa girdiği ise Cracker'in tepkisinden anlaşılıyor. Yani ilk g4'den sonra benim anladığım Nami ıslattı Luffy yedi. En sonunda Luffy'nin midesinde yer kalmadı ve Tankman'a girdi.

@Millennium Wizard

Zaten çizim her şeyi anlatıyor çok güçlü bir basınç yemiş bu basınçla ağzı yüzü yamulup dişi kırılmış.
11 saat aralıksız g4'te kalamaz Luffy zaten. Hakisi bittikçe kaçmış sonra geri gelip g4'e girmiştir. Cracker'in gücünü görünce g4'e ihtiyacı olduğunu anlamıştı. Bir an önce yenip Sanji'ye gitmek de istiyor. g4'e bir daha girmemiş olması saçma olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık