Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doffun alacağı en az 10 tane sayarım yonkou komutanı.

Farazi konular bunlar.Görmeden bilemeyiz.Sağ kollar dışında -ki Katakuri ve Marco dışında görmedik- Dofftan çok üstün olan herhangi bir komutan görmedik.
Sayabilirsin :D Gördüklerimize göre pay biçebiliriz bence.Dövüşler başlasın 2.adamların da gücünü net göreceğiz.Dof'un yeneceği komutan olur bu arada buna katılırım.Ben Dof'u sağ kol harici de yenecek komutan olduğunu net bir şekilde düşünüyorum ama.
 
Ödüller cidden hiç etkileyici gelmiyor bana. :) Yonko ödülleri dışı çok kıstas almıyorum. :) Atıyorum 400 Milyonluk Jinbe'yi daha üstün görüyorum çoğu komutandan. :)
Yok tabiki de ödül= güç değil ama amiral'ler e bile dalan jack'in ödülü bile 1 milyar olunca bu adam'da boş olamaz diye düşünüyorum
 
Yok tabiki de ödül= güç değil ama amiral'ler e biledalan jack'in ödülü bile 1 milyar olunca bu adamda boş olamaz diye düşünüyorum
Jack ortaya çıktığında millet nasıl şok olmuştu hatırlıyorum, benim çok OP ile ilgilenmeyen arkadaşım bile birden bire büyük ilgiyle takip etmeye başlamıştı. Çok büyük hype oluşmuştu ya Jack'de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık