Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Kata'nın yediği darbe sayısının yarısını yedi Dof.Kata'nın dövüştüğü saatin 10 da 1 kadarını anca dövüştü.Ona rağmen bilincini kaybetti.Bu adamla Kata'yı bir tutan var.Bırak Cracker'ı.
Luffy'nin Kata'nın çenesine attığı düz tekmeyi Dof yese diş kalmazdı ağzında. G4 ve Luffy'nin en ham ve prototip haline yamulmuş adam Dof, Kata'yla kıyaslamak fanlıktan fazlası değil.
 
Bu kucak konusundaki hassasiyetini forumda haftalarca döndürülürken de gösterseydin keşke hatta iğrenç buluyorsan mod oluşunu kullanıp insanları da uyarabilirdin zamanında. Sevdiğin karaktere yapılınca ortaokul seviyesi olarak görmek pek mantıklı bir hareket gibi gelmiyor. Luffy kucaktan kucağa gidebilir sıkıntı yok bunun hangi manada olduğu önemli.
İsteyen istediğini söyler, gerçek olmayan bir karakter için canımı sıkacak halim yok. Durumla ilgili şikayet gelmediği sürece de keyfim için uyarı yapacak değilim. Kişisel fikrimi belirtip geçerim. Göze çirkin geldiğini düşünüyorum ve bu muhabbete denk geldikçe de bu tarz cevaplar yazıyorum. Evet, bence bi kadın karaktere ortada o tarz gösterilmiş bir şey bile yokken, sırf kötülemek için özellikle o yönden saldırılması ve “kucakçı bu xdxd” tadında argümanlarla gömülmeye çalışılması ergence. Kimsenin eğlence anlayışına karışmaya niyetim yok, alıntı yapmamayı tercih edip şakayla karışık bir mesaj yazmamın nedeni de buydu zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık