Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 985: Yeni Onigashima Projesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü.. Kaido ve Linlin gibi iki çöp İmparatorun herkesi indirdiği bir seri okumak acı verici olur. Shanks, Karasakal olsa neyse..
İte kaka, handikapla düşen yonko izlemekte pek keyif vermez. Bizimkiler sopasını afiyetle yesin, abileri Sahanks ve Teach gelsin Kaido ve Bm'yi indirsin. Daha denk ve zevkli olurdu.

Sahank vs Kaido
Teach. vs Bm
Serinin uzayacağını düşünmesem çok isterdim öyle bir durumu.BM Kaido ittifağı meyvesini vermiş çoğu korsan yenilmiş esir alınmış dünyayı kaos gerçekten sarmış insanlar çaresizlik içinde falan kalmış olsa çok hoş olurdu en azından benim için öyle olurdu.Bu ikisi en azından gerçekten kısa bir süre için kral gibi olmuş olurlardı.
En azından bir süre yonko ittifakının başarısı ve oluşturacakları yeni dünya düzeni ucundan gösterilse ondan sonra ihanet, dağılma ve parçalanma derken çöküş yaşansa hoş olur.
Şu durumda Luffy ve kankaları zorda olsa Kaido'yu devirirler Linlin'de aradan çıkar yani beklenen senaryodan daha iyi daha zevkli olur
 
Zoro'nun en sevdiği yiyecek ne= Onigiri
Kapakta Luffy ve Kid büyük bir Onigiriyi bölüşmeye çalışıyor
Law kendi onigirisini 3 tane kuşa veriyor
Kaido'yu Zoro indirecek ;)
 
Orochi dediğimiz şahış; Oden ve CP-0 a Kaido'nun arkasında olduğunu söyleyerek güç gösterisi yapıyor. CP-0 Wano'ya geldiğinde silah alımı için Vegapunk istediğini söylediğinde bile arkasında Kaido'yu yine öne koyuyordu.

Orochi'nin Wano'yu ele geçirmesine rağmen Odenin gölgesinde kalan birisiydi. Oden gibi olmak isteyen birisinin onun gibiymiş gösterilmesinden sonra yaşama ihtimalini ben görmüyorum.
 
Kimsede dememiş bu orochi 8 başli yilan midir nedir bunun başi kesildikçe yeniden çikar. Yani ortalik tam 56 olacak orochide adamlariyla kaidoya saldiracak. Ve hiç ölmeyecek dragon baldaki pilaf gibi rezil bir komedi unsuru olacak belkide
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık