Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Boa Hancock

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 230 76.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 70 23.3%

  • Kullanılan toplam oy
    300
Öyle olursa Oda gözümde çok itici olur. Kadınlar yani hiç mi güçlü olamaz abi.. Big Mom en rezil olan İmparator. Boa Hancock yakalansa Smoothie kalıyor oda en vasıfsız Yonko kumandanı.. Tsuru emekli zaten.. Bu yeni amiral adayınıda rezil etmez umarım... :/
Böyle düşünmemin sebebi 956. bölüm. Sebepleri:

1-Shichibukailik kaldırıldı. Ve yeni bir gücü var denizcilerin. Bir tane eski shichibukainin yakalanmasıyla beraber hype yaptırabilirler.

Mihawk olmaz, fazla güçlü bunun için.
Weevil olmaz daha hikayesi bile başlamadı. Buggy olmaz trolle vururlar.

2-Coby Hancock'a gidiyorum dedi. Coby tek yetemez ona ama onun için de iyi bir p up olur. Üstelik özellikle bir deniz lordunun yakalanmaya gidilmesinin belirtildiği tek lord Hancock. Kimse ben Mihawk'a gidiyorum, sen Buggy'ye demedi.

3. O bölüm Hancock ile bitti. En sonunda Hancock "Hükümet bizi güçlü olduğumuz için lordluğa seçti." dedi. Yakalandığı zaman okuyucu diyecek ki "Demek ki daha büyük bir güç için onlardan vazgeçmişler."
 
Ablanın Haoshoku ve Pacifista tekmelemesi dışında pek aksiyonunu görmedik ama Coby gibi denizci müsveddesi bir şahıs tarafından yakalanması hayal kırıklığı uğratır.Peşinden Gion veya Tokikake'yi gönderseler yakabilirler derdim;ama en az Momonga, Smoker gibi 2-3 adam gerekli.
 
Bon Clay'i niçin orada bıraktığını biliyon di mi? Normalde geri dönecekti. Jinbei karşısına çıkıp, sana bir fırsat yaratıp abini kurtarabilmen için kendini feda etti diyor. Aynı şekilde Bon Clay da den den mushi'den benzer şeyleri söylüyor. Buna rağmen canı sıkıla sıkıla Ace'i kurtarmak için arkada bırakıyor. Yani sırf bir şeyler yazmış olmak için mesaj atmayın yav.:(
Biliyorum, sırf övmek için "acelesi olsa bile kendisini kurtaranları kurtarmayı seçer" demen karşılığında dedim.
Sırf övmek için övmeyin, biraz düşünün, sonra övün.
Ki bence de gitmesi gerekiyordu Luffy'nin senin dediğinin yalan/yanlış olduğu bir örnek verdim sadece.
Ve alabasta da var tabiki...
 
Biliyorum, sırf övmek için "acelesi olsa bile kendisini kurtaranları kurtarmayı seçer" demen karşılığında dedim.
Sırf övmek için övmeyin, biraz düşünün, sonra övün.
Ki bence de gitmesi gerekiyordu Luffy'nin senin dediğinin yalan/yanlış olduğu bir örnek verdim sadece.
Ve alabasta da var tabiki...
Orada genel bir ifade olarak söylemedim onu. Hancock karşısında böyle davrandı. Hiç şüphesiz Hancock'u en etkilediği sahnelerden biridir. Ayrıca Bon Clay'deki durum ile pek de benzer değil. Ben anlamadım şimdi sen Luffy'nin bu davranışının Hancock'u etkilemede bir rolü olmadığını mı söylüyorsun? Nesi yalan yanlış? :D Adam kendi yararı yerine kendisini kurtaranların yararı için karar veriyor. Ace olayında ise kendi yararı yine yok. Sırf muhalefet olmak için yorum atmayın gözünüzü seveyim.
 
Kesinlikle yakalanacak.Coby tek başına yenemez bu doğru lakin ÖBD'nin yaptığı yeni silah dengeleri şaşırtacak.O teknoloji sayesinde Hancock yakalanacak.Ama hem Hancock'u hem de Coby'i kan revan içinde görmemiz çok olası.Yine de Oda şaşırtabilir.Bakalım hangi senaryo olacak...



s
 
Coby Hancock'u yenerse şaşırmam, zaten Hancock'un yakalanacağını düşünüyorum. Sonra sırtındaki simgeyi görüp tekrar köle yaparlar bu kadını.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık