Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Film güzel olabilir ama bizim bildiğimiz fantastic 4 olmadığı için benim hiç hoşuma gitmedi hatta traileri fake sandım ya o kadar :artiz:

Ama yalan yok Filmin atmosferi güzel Miko'nun dediği gibi ergen filmleri gibi olmuş ama izleyip görmek gerek :D
 
Bi ırk muhabbetlerinin eleştirilmesini boş buluyorum artik. Etnik kökeni farklı pek çok karakter zamanında beyaz olarak gösterildi Hollywood a. Hee Tanriyida siyahi bir aktör canlandirmisti. Normal bunlar Johnny zaten sarışın, çapkın düz bir karakterdi. İstediği kadar Negative Zone da işkence görsün, Johnny ye konulan ciddiyet bile 15-20 sayı sürmüyor. Cıvık herif ya :D O değil de ben harbi Johnny hater gibi bişey olduğumu şimdi farkettim :D Ortalıkta yeteri kadar sarışın ,esmer çapkın karakter varken Johnny de bi kere siyahi hatta ciddi ,olgun bir tip olsun bence. Hatta evli sorumluluk sahibi bir Johnny ve çapkın hovarda evin yolunu bilmeyen sürekli küçük çapta suçlar işleyen Thing gibi daha radikal şeyler bike istiyorum ( Bence Marvelin yaptigi en radikal iş Peter Parker'i Carol Danvers gibi daha güçlü ve ağır basan bir karakterle eşleştirmeleriydi ve gayet iyi bir işti. Şuan da son gelişmelerden tek memnun olmadığım Steve'in artık yaşlı bir adam olması)
Spider-man & Human Torch oku ;) . Filmde de kişilik bazında çok farklı bir Johnny göreceğimizi sanmıyorum.
 
The İmitation Game, son yıllarda izlediğim en şahane filmdi. İyi bir film olmasını bekliyordum ama bu kadar iyisini değil. Bir kelime ile ifade et deseniz, kullanacağım kelime "güzel" olurdu muhakkak. Film her yönüyle "güzel" çünkü.

Hele Benedict Cumberbatch, oscarı sonuna kadar hak eden muhteşem bir performans sergilemiş. Yüksek işlevli sosyopat dahi rolü bu kadar mı yakışır bir insana. Yahu o kadar başarılı oynamış ki, hücrelerine kadar hissedebiliyorsunuz karakteri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık