Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Oden, Xebec ve Wano bu seriyi bitirdi. Bu üçü çıkıntı. Güzelim hikayeli oyunlara senaryoyu rezil eden DLC'ler gelir ya. Oden ve Wano bunun en güzel örneği. Sipariş karakterler...
 

Üye silindi 1004

Wano eğlenceli arc ama biraz öyle oldu. Keyifli ama pek çok soru işareti bırakıyor insanın kafasında.
Tayfadan dolayı eğlenceli geliyor bence. Bizimkiler. Üstüne Novalar derken cümbüş güzel. Bunların birbiriyle girdikleri etkileşimler eğlenceli. Sanji'nin Law'a hamam adresi sorması eğlenceli gelir tabii hepimize. Orochi, Law, Kanjuro, Denjiro ve Drake arasında dönen ajancılık olayları eğlenceli, gerilimi arttırıyor. Bunun dışında altyapısı çok kötü.

Bir Im ekleyelim oraya.

Im'i bunlardan ayrı tutarsa belki kurtarabilir gibime geliyor. :hhh:
 
WCI>WANO diyebilir miyiz gönül rahatlığıyla?
Esasen başlangıçları açısından rahatça deriz. Ama iki arc arasındaki mahiyet farkı olayı değiştiriyor. WCI resmen Wanoya hazırlık gibi duruyor buradan geriye baktığımızda ve Wano çok daha büyük olaylara gebe. Yani ortalarına kadar WCI desek bile sonları ve sonuçları açısından Wano çok daha ihtişamlı ve önde olmak zorunda, şayet olmazsa hikaye açısından çok büyük eksiklik ve kusur olur.
 
Şu seride en rahatsız edici şey bu bölüm 982. Bölüm oldu benim için. Neymiş Marco daha sonra geleceğim diye not yazmış. Luffy Neko'ya inanmaz diye yazma ihtiyacı duymuş herhalde. Eskiden Oda gizem kasardı şimdi hem gizem kastı hemde bomboş çıktı.

WB'nin hatırlamasını geçtim Ace hiç mi bahsetmedi Wano'dan. Hadi bunları da geçtim son yıllarda zirvede olan bir adam Shanks onun da mı haberi yok? Yoksa var ama daha önemli işlerini mi riske etmek istemedi. WB'niye gelmedi diye meraklandırdı boş çıktı. Muhtemelen Shanks neden müdahale etmedi konusunu da es geçecek. Kimse bu konuda karakterlere laf atmasın. Oda bu konuda net batırdı. Marco'nun ağzından çıkanlar sebebiyle işin gizemi de kalmadı artık. Sözde açıkladı Oda.

Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama bu kadar net bir kurgu saçmalığının olması Oda'nın büyüsünü epey bozdu gözümde.
 
Yıllar sonra şunu görür müyüz?

Babamı Luffy öldürdü.

-Yamato
Dövüşün sonunu görmezse böyle diyebilir Luffy öldürmez ama o fişini çektikten sonra Kaido bir şekilde ölecek. Ölsün artık yani onca dramdan sonra

Açıklaması yapılabilir elbet ama biraz birikenlerin patlaması bu tavır. Sanki karakter sayısı, tasarımlar vs herifin kotayı doldurdu da kurgudan kısmaya başladı. Momoyu kendi haline bırakmalarından tut BigMom ve avanelerinin, bizim novaların düştüğü durumlar, gelemem diyen Marconun hem gelişindeki ve notundaki hem de “buralar eskiden hep dutluktu, çok değişmiş” tadındaki anlamsız açıklamalarına kadar devamlı tat kaçıran sığlıklar var. Bu da bitse de gitsek dedirtiyor heyecanlandırmak yerine.
Oda'nın sıçmasının sebebi çok önemli olayları doğaçlama çizmiş olması. Sonradan ekleme çıkarma yaptığı göz göre göre kendiyle çeliştiği çok bariz adam kıçı kırık Wano'dan fan servis yapacağım diye büyük hata yaptı, farkındadır zaten. Oden ve hikayesi + Wb'nin Şebek'in tayfaya yedirilmesi sonrasında yaşananlarla birlikte feci sıvama oldu. Yer yer iki farklı mangakanın One Piece yorumunu okuyormuşuz gibi hissediyorum.
 
Bu adamlık mevzusunu bizim millete Arda Turan’la Ahmet Çakar yedirdi.Bugün bir One piece tartışma konusuna bile girdiğinizde bir Manga karakterinin adam olmadığını görebilirsiniz.Bu yüzden ikisine tşkkr ediyoruz.Bu arada Oden adamdır
 
Ben bunu geçen de dedim. Beyazbıyık Korsanları'nın 20 sene boyunca gitmemeleri için hiçbir sebep yokken Wano'ya gitmemiş olmaları saçmalıktır. Kurgu açısından büyük bir faciadır. Eğer "Oden döneceğini söyleyerek gitti, ama nihayetinde geri gelmedi. Biz de tayfa olarak ona içerledik, bu yüzden de yanına gitmedik" gibi bir şey deseydi Marco, hiçbir sorun çıkmayacaktı. Yine bazı kişiler bunu saçma bulsa da kabullenirdi. Ki böyle bir durum olsaydı dahi 20 yılda o küslük bile biterdi.
Altyapısı olmayan karakterler seriye yedirildiği zaman böyle sıkıntılar oluşuyor maalesef.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık