Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş ver reis, ben her zaman diyorum onlara; Olabildiğince kalabalık ordularla gelin ki zaferim o denli şanlı olsun :at:

Umarım ( beklediğim senaryo bu yönde olsada) Oda Kaidoyu yolunmuş tavuk gibi, kesilmeyi beklenen dana misali bizimkilerin önüne atmaz. Yonkoluğunda bir şerefi var.
Her yerden ihanet, her durum aleyhine adamlarıda birer birer satsın, dostlar düşman olsun, cümbür cemaat dalalım sonra yonko düşürdük, haberler manşetlerde...
 
Luffy tayfanın kaptanı ve ana karakter olduğu için bizim tarafı temsilen Luffy ismini kullanıyoruz. Asıl Zoro veya başkasının ismini kullanmak saçma durur. Tayfa geldi yerine Luffy geldi, bize katıldı yerine Luffy'e katıldı gibi kullanımlar söz konusu. Ana karakteri suçlamıyorum. Zaten suçlanacak bir şey de yok. Kaido'nun oğlunu tanımaz etmez Luffy. Kaido'ya sahip çıkmak yerine ona ihanet edecek bir oğul tasarlayan Oda'ya eleştirim var. Zaten daha önce Kata geri gelip anamı da dövecek misin demiş. Kaido'nun oğlu böyle olmasaydı bari. Ben de bunu eleştirmek için "Anamı döv Luffy, bubamı döv Luffy" yazmışım. Luffy ile ilgili olumsuz bir şey yok burada. Öyle anlamak için çok taraflı bakmak lazım.

Koyu yaptığım yer ile ilgili daha önce de dedim, ben böyle bir şey demedim, diyen Zoro fanlarını da ben temsil etmiyorum. Ama sen bu sitede bir numaralı Luffy fanı idin. Şimdi sırf karşıt olduğun fikir için yazıyorsun. Aksiyoner olmak yerine reaksiyoner oluyorsun. Etken değil edilgen yazıyorsun. Daha nasıl anlatılır bilmiyorum. Luffy'nin herkese şansı var tarzında yazsan daha güzel olur. Parantez içine Luffy ile ilgili yaz mesela, tabi tavsiye bunlar istediğini yapabilirsin :sapkali:
Bu haftayı kapatalım gecicem zaten.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık