Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel vs. En Kötü Nesil Korsanları

Kami Enel kimleri yola getirir?


  • Kullanılan toplam oy
    161
Enelin teach karşı şansı yok. Aynı şekilde luffyde. Apoyu enel rahat bir şekilde alır. Killer i de aynı şekilde. Kid i alamaz çünkü çektiği demirleri etrafına çekip elektriği topraklayabilir.
X drake de hibrit formunda derisi kalinlasacagi için yalıtkan görevi görür.bege ve basil hawkinsi alır ama hawkinsin canları bitince oda kaybeder.uroruge ve konu de alır.bonny de basit bir şekilde alır gibi.
Zoro belli olmaz. Çünkü Zoro elektriği kesebilir diye düşünüyorum .ayrıca hakide belli bir seviyeye ulaştığı için saldırıyı yemeyebilir.
Zaten enel timeskip öncesi çok güçlüydü.ancak ozaman bizim tayfada haki kavramı yoktu. Şuan baya baya çoğunda var olmayandada extra bişey var.listede Franko da olmalıydı. Tahminen franconunda fazla elektriği depolayabilecegi bişey vardır.
 

Üye silindi 1004

Enmalı Zoro mu? Law room’un içinde bu hıyardan daha hızlıdır.
 
Teach'in karadeliği herşeyi çekiyor enel değil One piece dünyasında yenebilecek adam yok seri sonunda Luffy nasıl yenecek ayrı mesele.Luffy antisi olduğu için çok şanslıydı gerisinin şansı yok ciddiye alarak en güçlü saldırısını yaptığında vs ye gerek kalmadan novaların cesetleri bile olmazdı büyük ihtimalle.
EDİT:Yorumları okumamıştım yeni okudum hepsini çok enteresan yorumlar var.Elektriğin ne olduğuyla ilgili sanırım bilgi eksikliği var.Denemenizi tavsiye etmem ama parmağınızı prize sokun(220volt) bir kaç dakika da öldürür sizi büyük ihtimalle.Yüksek gerilim santrallerinde elektrik 154bin volt a kadar çıkar santralde akıma kapılan bir elektrik teknikerini ailesine poşetin içinde teslim ettiklerini biliyorum yani vücut bütünlüğü kayboluyor.Enel denen vatandaşın saldırıları milyar volt falan diye geçiyor :D Tabiki one piece evreniyle gerçek dünyayı karşılaştırmak saçma olur ama bu yükseklikteki voltajların hayal ürünü olsa bile bir canlıyı neye çevireceğini düşünmek gerek.
 
Son düzenleme:
Geri döner mi dönmez mi bilemeyiz ama Skypiea'daki haline bakarsak supernovaların hepsine yenilir maalesef.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık