Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 982: Hödük, Hödük ile Karşılaşır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentiler kizaru, hayyaller greenbull

Ancak kizaru sakaya ben gideyim dediydi. Saka olmaz dedi. Ne demek bu yani; tamam iş senin borsolino hadi aslanım koçum ışşık hızında git yiğidim
Marco gibi istemem yan cabime koy hesabı;

Aksine, Novaların Kizaruyla kapanmamış hesapları var. Dünkü korsanları ayak üstü ezen Kizaru bey, bırakın gelsin, gel hele gel gel :at:
Kizaru wanoya gelir şelalede Koca Ana Korsanlarını görür, babasının hayrına bi depikte o vurur.
Kizaru wano arca yükleniyor...

Greenbull azmanıda Elbafa kaldı..
 
İşin komiği mom bu luffy ile karşılaşsa ve vursa luffy yine tek yiyecek. Fakat ne hikmetse nami chopper bu hayatı en tatlı yerinden tutmuş gidiyorlar. Bir de bunların içine tavşan karıştı. Masal bile olsa tutarlı bir yan bekliyor insan.
 
Ben senin gibi düşünmüyorum reis. Bu bölüm o kadar kötüydü ki kapak hikayesinde bile saçmaladı Oda.
Lola ve Shiffon birbirinin tamtersi karakterde kızlar. Lola özgürlüğüne düşkün, dizginlenemez ve güçlü bir kızken Shiffon, Linlin'in kendisine her dediğini yapan uysal bir kızdı. Lola, kendisine aşık olan devi reddedip aşkın peşinde koşma arzusuyla denize açılıp, gözünü daldan budaktan sakınmadan korsan olmuşken, Shiffon Linlin emretti diye önce başkasını sevdiğini bile bile Dev'e gitmiş, beğenilmeyince Bege'e sunulunca gene emre uyup evlenmiştir.
Şu durumda Lola Gotti'yi, Bege Shiffon'u kucaklamış olmalıydı. :hıh:
İki kardeş farklı kişiliklerden gelişerek günümüzdeki hallerine ulaştılar. Kişilik gelişimleri yaşadıkları olayların neticesinde asıllarına bile isyan edecek noktaya geldi. Yenge Şiffon uysal bir kız iken kaderin bir oyunu olarak Kaptan Bege gibi emsalsiz bir erkek ile hayatını birleştirdi. Bu Yenge Şiffon'un şansıydı ve karakterini zaman içinde Kaptan Bege'nin eşine karşı olan saygı ve sevgisi eşliğinde geliştirerek şimdi güçlü kadın figürüne ulaştırdı. Yenge Şiffon talihin yardımı ve kendi iradesini birleştirerek kendini geliştirdi ve eşi ile çocuğunu taşıyacak güce ve iradeye ulaştı. Artık anasının kızı değil, anasını gözü biri o. Bir ailenin temel taşı, direği ve anası.

Baldız Lola ise özgür kız yolculuğuna çıktı. Dağ tepe deniz göl dolaştı ancak bütün bu olaylar neticesinde yoruldu. Başarısızlığın verdiği umutsuzluk ve çaresizlik ile son bir deneme neticesinde olumsuz dönüş almayınca artık kendini güvenebileceği bir erkeğin kollarına bırakarak dinlenmek istedi. Aslına ihanet etti ve kimliğinden ödün verdi. Kadın dediğin Yenge Şiffon gibi olmalı, Baldız Lola ne yazık ki kendini küçük düşürdü ancak şimdi heyecan ile bütün bu yanlışları yaptı diye umuyorum. Zamanla Damat Gotti ile uyum göstererek sağlam kişilik sahibi olan bir eş olacaktır. Çünkü karşısında ablası Yenge Şiffon var. Bu aile için gelecek ve umut var.
 
'Wanoda olanlar denizde duyulmaz.'
Bu ne demek arkadaş.Sen sıradan bir tayfada mı idin Maruko . Oden ile Shirohige kardeş degilmiydi.Tayfanızda İzou var hicmi ziyaret etmek istemedi Odeni ,wanoyu,dokuz kını .Hadi onu geç Ace tayfaya katıldığı zaman hiç mi konusmadi izou ile wano hakkında Ace Tamayı kurtarmak istedigini hic mi aoylemedi .20 sene okyanusta gezerken hiç mi yolunuz Wanoya düşmedi.Zouyada mı hiç gitmediniz.Ah Oda ah bitirdin.Markonun notu çok başka bir fiyasko.Çok üzüldüm be çok kötüyüm.
 
Seriyi takip eden okuyucular: Oda güzel kardeşim bak bu Luffy'e bu kadar power up verdin yıllarca yoğruldu gelişti en son Kata gibi bir hayvanı yendi bu çocuk artık çer çöp buna atar gider yapamasın kan almasın bak en son Apo çöpüne teklettin bunu biliyoruz arc sonu bu adam Kaido'yu arkadaşlarının yardımıyla indirip yonkou olacak biraz tutarlı ol lütfen.
Oda'nın kafasındaki düşünce: Ulti ile Luffy karşılaştıram gelecek bölüm Apo'nun teklediği Luffy'den Ulti de bir miktar kan alsın canavar korsanlarının ne kadar güçlü olduğunu tekrar gözüne sokmuş olurum okurun Luffy'e bişey olmaz nasılsa kalkar devam eder ben bu karakter kötek yesin diye tasarladım nasılsa.
Olacak olan bu heralde gene lütfen bu sefer yanılayım şu Luffy önüne çıkan az güçlü bir adamı da tekleyip ilerlesin mesela gelecek hafta Ulti ve pageone atağa kalkacakken çer çöple uğraşacak zamanım yok babanızı indirecem deyip ikisini de imha etse bir kaç saniyede ama yok illa kötek yiyecek lastik oğlan...
+16516891616
 
Güzel bölüm, herşeyden biraz var ama hiçbir şey yok (kesin yazım yanlışı yaptım, kesin -_-) ^^ Çelişkileri falan bırakırsak eğlenceli.
Fukurokuju'nun Luffy-Zoro-Kid-Killer dörtlüsünden bahsederken arkadaki ibretlik portreleri çok hoşuma gitti, onun dışında iyi bölüm :T
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık