Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 982: Hödük, Hödük ile Karşılaşır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco: mesajımı hasır şapkaya ulaştırdın mı youi?
Neko: doğru bir seçim yaptın marco.

Bu detayı kaçırmış olmayız. Adam tayfaya katılmaya geldi galiba. Çok da sebebi var. Luffy hem Ace in kardeşi. Hem whitebeard savaşta tüm gücünüzle destekleyin dedi. Ki bu adam babaya saygısından babanın köyüne yerleşmiş adam. Son sözlerinde de Luffy nin bir gün çok büyük sıkıntı çıkaracağını anlattı. Haousoku haki kullanarak herkesin gözü önünde idamı durdurdu. Marco sahnelere dönecekse Lütfünün gemisiyle dönecek.
Onu diyen Izo sanırım.

Bigmom yine yargı dağıtıyor nerede Vista ile maçını erteleyen Mihowk nerede yonkoular :artiz:

WB tayfası konusunda adam kaide koymuş Wano'dan dışarı kelime çıkmıyor diye galiba Roger, WB ile konuştuğunda Oden'den bahsetmiş Wano'ya kimse karışmasın istiyor falan demiştir diye düşünüyorum. Haliyle kimse Oden'in işine karışmadı :gamyon:
Bir Yonkou'yu Mihawk'ın yerinde düşünemiyorum diyenler, şimdi BM için ne düşünüyor acaba :D
 
Onu diyen Izo sanırım.



Bir Yonkou'yu Mihawk'ın yerinde düşünemiyorum diyenler, şimdi BM için ne düşünüyor acaba :D
Big Mom iki hamlede Queen'i yerden kalkmayacak duruma soktu en son korkudan yerde bekliyordu ki bahsettiğimiz Lin Lin'in aklı gidikti. Mihawk Vista ile olan savaşını izin alarak ertelesin.:D BM, Oda'nın kalemine karşı savaşıyor Mihawk gibi Vista'ya karşı değil.:mincika:
 
Black Maria'nın genelev sorumlusu olması ile Denjiro-Hiyori ikilisinin irtibatlı olma ihtimali beni düşündürüyor.İdam sehpasını hazırlayın denilen Momo'nun da buna emanet edilmesi his olmaktan çıkartıp ihtimali yüjsekttiğini düşünüyorum. Ya da Oda'nın her zaman -Türkler gibi- yumurtayı dayandırıp sonra icraate geçme olayına binaen önümüzdeki bölümler için savaş başlayacağını gösteren bir bölümdü. Ama kedi ile köpek konuşurken ne Kanjuordan ne de Momo'nun durumundan bahsetmemeleri garip. Momo'yu iplemiyor sanırım bunlar. Ya da içerde ajanları var Kanjuronun geldiğini bildirmediği için bu kadar rahatlar.
 
kaç sayfa okudum okudum da okudum ama gram zevk almadım.
B. Maria'nın Kaido'ya gel gel içelim demesi ikinci bir B.M. ve pasta vakası olmasın lütfen Tanrım, Amin.
 
Ben Wano`nun simgesel ve anlamsal olarak bütünlüğün oluşması için Roger takımından da birini bekliyorum. Beyazsakal`ı temsilen Marco var. Roger temsili Gaban çıkabilir. Ya da Ray ve Shakky gelebilir. Shakky`in Rocks tayfasında olma ihtimalini koruyorum, Ray gelirse Shakky`de gelecektir inancım var.
Öncelikle merhaba,kesinlikle katılıyorum bencede bi roger üyesi bu savaşta ortaya çıkacaktır ama ray olacağını düşünmüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık