Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arc sonu Luffy,Kaido ile kapışırsa Kaido'ya anca vücuduna zarar verirse amacına ulaşacağıyla kalacak; Çünkü bu arc Luffy, donanma hakisini ve diğer hakilerini ilerletmekle alakalı olacağını düşünüyorum. Bu da kendisine göre tank olan rakiplerini alaşağı etmeyi öğreneceğini ve Enies Lobby'deki gibi aşırı halsiz kalacağını tahmin edebiliriz ve Kaido ile savaşı sonuçsuz kalabilir.

Büyük ihtimal bizim tayfa'nın fightları kesin sonuca ulaşacak olanlar; Zoro,Sanji,Usopp,Brook,Robin,Nami,Franky ve Chopper olacak. Jinbei ile Carrot'u saymaya gerek yok onlardan zaten bir gelişme beklemiyoruz.Ve Carrot tam olarak tayfadan bile değil.

Tabii herkesin fightları sonuca ulaşmayacaktır; ama yeni yetenek kesinlikle kazanacaktır. bunlardan en muhtemel kişiler Nami,Robin,Usopp ve Chopper;

  • Usopp,haki açmıştı;Ama gerisi gelmedi,bu arc gözlem hakisini keşfedebilir.
  • Chopper,malum gülücük meyvesini yiyen kurbanIarı iyileştirme de deneyim kazanabilir ve ya kesin çözüme ulaşabilir. Ve Zoan tipi olmasıyla beraber Mink kabilesinden ve Zoan meyvesine sahip rakiplerinden yeni bir teknik kazanabilir. Ki Kaido Zoan temalı bir korsanlardan oluşan bir tayfaya sahip.
  • Robin'den beklentimiz yok;Ama yeni teknikleriyle karşımıza çıkabilir ve Kunoichi tekniklerini öğrenmesi de muhtemel; Çünkü kendisi de gizlilik konusunda çok ustalaşmış ve bu özelliğini çok kez gördüğümüz bir karakter. Bu da onun gizlilik özelliği Kunoichi teknikleri tam olarak yansıtıyor.
  • Nami, power-up almış olsa da, Big Mom'ın ne Zeus'u Nami'ye bıraktığını çıkarabiliriz, ne de Zeus, Big Mom'ı sonuç olarak bu durumu eninde sonunda Nami yaşayacak ve karşılaşacaklar.Sonunda üç muhtemel sonuç ortaya çıkıyor
  1. Sadakatsiz Zeus geri döner,
  2. Zeus,Namiye alışır,
  3. Big Mom'ın saygısını kazanmış bir Nami ve hediye edilen Zeus,
  • Diğerleri yeni silahlar ve yeni teknikler ile show yapacak.
 
Son düzenleme:
Açmasını bekliyorum. Daha doğrusu kral hakisini alenen kullanmasını bekliyorum. Hali hazırda kral hakiyi kullanabiliyor bence çünkü.



Her sağ kol aynı seviyede değil. O yüzden Zoro'nun sağ kollar üzerinden seri sonuna kadar gitmesi benim için sorun değil.

F6'nın zirve ismi ne ifade ediyor orası muallak işte. Yk3 müdür, Yk2 midir nedir yani ?

Zoro'nun rakibi konusunda iddiaya bile girebilirim. Zoro Who ile dövüşürse son rakibi olmaz bu adam. Net. Sen Zoro'ya Oden'in kılıcı Enma'yı veriyorsun ne King ne Kaido'ya yaklaşmayıp ne idüğü belirsiz Eho ile kapatıyor herif sezonu. Saçmalık.
Peki Who's Who ödülü 700B-1,000B aralığında olup, yc3 gücünde çıkarsa ve Kaido'da bahsedildiği gibi çok güçlü adamlara önderlik ediyorsa çok ideal bir rakip Zoro için. Who's Who büyük adam çıkacak yanılıyorda olabilirim.
 
Peki Who's Who ödülü 700B-1,000B aralığında olup, yc3 gücünde çıkarsa ve Kaido'da bahsedildiği gibi çok güçlü adamlara önderlik ediyorsa çok ideal bir rakip Zoro için. Who's Who büyük adam çıkacak yanılıyorda olabilirim.
Isterse ödülü 5 milyar çıksın. Zoro için bu arc her şey ödül ve güç değil. Herife o kadar hikayesel altyapı Who'yu yensin diye mi yapıldı ? Mümkün değil.
 
Geçen sayının sonunda ihtimal veriyordum, bu sayıda fikrim netleşti. Rosinante, Apoo'yu evire çevire dövermiş. Kid'in tek bir saldırısıyla geldiği hale bak, fiziksel hiç dayanıklılığı yokmuş. Muhtemelen komple meyveye yüklenmiş. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık