Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logia meyveleri doğada bulunan şeylerdi değil mi?Tam bir tanımını söyler misin?
Yani Croco'nun meyvesi kum.Çölde bol bol var.Kizaru ışık zaten bu var.Karanlık var.Çamur var.Bulut var.Magma var.Ateş var.Buz var.
Jozu'nun elması da bulunuyor doğada ama paramecia.
Bir de Aok'un meyvesine soğutma meyvesi diyorlar.Doğada soğutma diye bir şey mi var?Buz var buzullarda.Oda belli ordan almış meyveyi.Croco'nun ki suyu emdirme,Ace'in ki yandırma olmuyor yani?
Ayrıca sanırım çıkabilecek Logialar arasında toprak ve rüzgar da olabilir değil mi?
Logia, doğada kendiliğinden bulunan türde meyveler. Aokiji'nin meyvesini tam olarak anlamamışsın sen. Aokiji, buz üretmiyor. Havada ki, su buharını çok hızlı şekilde buza çevirebiliyor. Yani meyvesi soğutma gücüne sahip, soğuyan şeylerde buz oluyor doğal olarak. Evet toprak ve rüzgar da doğal olarak çıkabilir.
 
Logia'ya pek benzemiyor.Elmas üretmesi lazım.Göremedik.Sadece vücudunu elmasla kaplıyor.Şimdi bir de Logialar saldırılarına haki ekleyemiyor.Eklediklerini görmedik.Ama Jozu haki ile Croco'ya vurdu.Aokiji'ye vurdu.
Logialar, ürettikleri şeyler ile yaptıkları saldırılara Haki ekleyemiyorlar. Yani bedende bozulmaya neden olacak şeylere. Jozu, direk bedenden saldırı yaptı. Bu yüzden Haki'yi ölçüt olarak kullanamazsın. Paramecia'ya benziyor ama resmi açıklama yapılmadı. Elmas doğada bulunan birşey olduğu içinde, kesin Paramecia diyemeyiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık