Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki ölüm arzusunu daha sonraları keşfetmiştir?

Ayrıca Kaidou senin bahsettiğin gibi "yiğit" diye yutturmuyor kendini kimseye. Aksine bir korsanın Wb ve Roger gibi olmaması gerektiğini, sert ve acımasız olması gerektiğini savunuyor. Novaların içine ajan sokup, yine kendiyle benzer karakterde birini avlıyor. Aynını Kidd yapsaydı pekte karakterine ters düşmezdi.
Tezat davranışları var. Big Mom ile 1v1 atmaya çıkması, kıran kırana bir savaş istiyorum yalanları gibi. Uyuşturucu ile savaşıyormuş gibi gözüküp el altından uyuşturucu kaçakcılığında rol oynayan sahte milliyetçiler gibi. Tek derdinin güç kazanmak olduğu anlaşıldı. Savaş bahane. 1000 kişi 10 kişiye dalmakta behis görmeyen birinin öyle gereksiz çıkışlar yapması saçma.
 
Aklıma bir sahne geldi. Wb elindeki devasa silahını aokijiye saplıyor fakat aokiji demage yemiyor. Haki ile ilgili bir muhabbet yapıyor sonra. Aokijinin o zamanki hakisi Wbden fazla mı ki?
 
Orada ki olay haki'de değil, meyve de. Logia özeliği kullanıyor.
İyide hakisi olan vurabiliyor logialara. Atıyorum kafamda şöyler bir mantık vardı. Smokerın hakisi sanjiden fazla diyelim logia özelliği devam ediyor, ama sanjininki fazla olunca logia dinlemeden vurabiliyor.
@Eric Cartman
Ama öyle olursa iyi bir k hakisi olan bir logia bildiğin yenilmez olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık