Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ve Luffy birlikte takılınca bölüm her türlü güzel oluyor. Aksiyon garantili ikili resmen. :)
Şu anki gruplar Wano sonuna kadar hiç bozulmasa keşke.
 
Yerde yemekler var reis o sıkıntı olmaz :d friendly fire acmayalim historyacim
Valla Ayden’im bana sorarsan Zoro saldırıyı herkules gibi tankladı ve bazen yaşanan olayı kabul etmek en iyisi. Bazıları takla üstüne takla atıyor bu da benim gibi sinsi üyelere fırsat veriyor:/
Aqeknhyckicziae haykırdım. :hhh:
Zoro reisin hakkını yedik adam oruçluymuş.
 
Brook tayfanın kaçıncı güçlüsü belli değil. Apoo ise bir nova. Kid gidip onla müttefik oluyor. Yapma.

Uçan Altılıya ya da Yıkımcılara kafana göre geçemiyorsun bu belli zaten. Koskoca Nova olan Apoo ve Hawkins Oruç gidip 4. komutanı alıyorken bu adamlar Yonkou 9. adamından güçsüz mü de gidip giremiyor Uçan Altılıya?
Hocam spesifik olarak karakterler açısından düşün. Brook vs Apoo hikaye açısından müsait mi? Müsait.. Apoo'nun gücüne Brook'un gücü sebebiyle bir antilik vs yazabilir mi Oda? Yazabilir.. Yani tüm bunlar böyle bir dövüş görmeyi beklemeyi normal kılıyor. Bizimkilerde olan dövüş içinde gelişmeyi de eklersen Brook'un alma ihtimali bile olur. Yani seri açısından kesinlikle absürt bir durum yokken verilen tepkilere şaşırıyorum ben sadece. Yoksa belki de kimse dile getirmeden ve spoiler çıkmadan dedim Apoo Kid'in hakkı diye.

Şu forumda genelde birileri bir konuda kesin yargı bildiriyor sonra ben bu mutlak olmayan kesinliği ifade ederken diğer ihtimali savunuyorken buluyorum kendimi : ))

Süpernova seviyesi diyoruz da ne var bu seviye de? Bonney bu seviyede ama Sanji değil öyle mi? Bu yüzden Sanji'ye diş geçiremeyen hiç bir rakip hiç bir süpernovayı alamaz.. Böyle bir peşin hüküm mü olur?

Belki Apoo en güçsüz Nova.. Belki Page One Ulti ve Black M.'den daha güçlü, Belki Apoo daha önce F6'ya meydan okudu ama kazanamadı vs. o kadar çok ihtimal varken Apoo süpernova Page One'den kesin güçlüdür diye düşünmek mutlak bir doğru olmuyor maalesef. Diğer süpernovalar Luffy'nin yaptıklarını yapabiliyor mu ki Oruç'un yaptığını Apoo yapsın.. Kaldı ki onu Kid'in bile yapamamış olma ihtimali var.

100 Milyonluk gençler olarak süpernovalar ses getirdi de bakalım sütten yeni kesilmiş Page One'ın ödülü ne kadar?

Sonuç olarak ortada Apoo>Page One gibi net bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tamamen Zoro kesilince bir anda yükselmeye başlayan sesler. Görelim Oda neyler neylerse ben öyle kabul eyler : ))
 
Valla Ayden’im bana sorarsan Zoro saldırıyı herkules gibi tankladı ve bazen yaşanan olayı kabul etmek en iyisi. Bazıları takla üstüne takla atıyor bu da benim gibi sinsi üyelere fırsat veriyor:/


Zoro reisin hakkını yedik adam oruçluymuş.
E ben bunu çok önceden söyledim zoro imanlı adam diye.
 
İş böyle çıkarsa @Monkey D. Luffy zurnalanır yalnız :oleyo2:
O çoktan zurnalanmıș haberi yok. Gönül görmeyince göz katlanırmış.
Muhtemelen öyle oluyor zaten ilk darbeyi Luffy alıyor. Zoro`dan önce yüzü darbeli Luffy var. Apoo`nun yüzü yaktığı belli ve buna dair o çizilen hâlden ekstra bir çizim yok. Ha o darbeyi Shiva kılıklı heriften almıştır diyorsa bilemem :fool:
 
@BattalGazi Katakuriden kaçan Sanji geyiği de yapacak mısın o kaldı bak
Yaptı zaten :D
Bak kardeşim orda Luffyde saldırı yiyiyor tamam ama onda bi sorun yok lakin bizim zırh hakisi ustası Zoro tuvalet kağıdını parçalayan ıslak el gibi kesilip darmadağın oluyor sorun burda. Sanjinin armamenti güçsüz olabilir lakin adam sonradan Namiyi çivilerden korudu Zoro ise aynı saldırıda delik deşik oldu işte aradaki fark budur. Bu Zoro fanları sırf o armamente ıstalaşıyor diyo Sanjiyi küçük gördüler halbuki Sanji geleceği bile gören Katakuriden kaçmayı başarmış birisi. Sanjinin görünmezliğine gözlem yeter deniyordu ve bununda doğru oladığını görmüş olduk bu bölümde. Luffy gene allem eder kalşem eder Sanjiyi belki döver ama bu bölümden sonra kimse bana Zoro Sanjiyi döver demesin çünki buna ancak gülerim.:hhh::hhh::hhh::hhh::hhh::hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 151)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık