Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin Zoro yüzünden dikkati dağılıyor. Yoksa onları yaşamazdı. Sonuçta Apoo Zoro'ya dalarken Luffy için vakit var ama şok oluyor Zoro tek yedi diye. Hakisini de kullanamıyor Zoro için endişeleniyor ya.
Ya ahahahahahahahah nasıl kendi fanı olduğun karakter olunca bahanen hazır ama.
Gözlem hakisi, Kata`ya bedeldi hani? Luffy`de Zoro`da gözlemde patlamış. Sonra darbeyi Zoro böğründen almış, o da HAKİ basmamış. Aynı darbeyi Luffy böğründen alsa haki basmamışken böyle senaryo çizilmeyeceğini nereden biliyosun? Haki iş değilse yüzü nasıl yanıyor?
 
Oda'nın bizimkilere giydirdiği kıyafetler o kadar rezil rüsva ki vs çizerken kendi bile yadırgandığından bizimkileri nerflemiş. Apoo'nun saldırılarıyla bu paçavralar yok olmuş herhalde, Apoo'ya bir artı daha yazar. Yok lan çer çöple dövüşte paçavra olmuş, çer çöpe respect o zaman.
 
Yok yok foruma iyi oldu. Hep bu tarz olaylar yaşanıyor zaten. Apoo'nun belli bir seviyesi vardı. Adamı Brook ve Chopper seviyesine düşürdüler.

Bunun tek nedeni de Kaido'nun adamı olması, Kid'e kazık atması ve Apoo'nun tipsiz olması


Forumun sıkıntısı karakterleri anlık gömüp anlık yükseltiyorlar. Nova adama Brook ve Chopper nedir yav?


Page One ise Yonkou'nun en fazla 8. en kötü de 10. adamı. Apoo ise en kötü 5. adam gücündedir. Hawkins ve Apoo tayfaya sonradan katıldığı için uçan altılı olamamışlar sanırım. Drake gidip hemen adamı olmuştu çünkü.
Chopper ayrı mesele de Brook'un power-up alabilmesi için çok uygun bir dövüştü Brook vs Apoo.
Hem ikisi de müzisyen hem daha önce uzun kol kabilesi ile etkileşimi olmuş vs. Yani Brook vs Apoo öyle absürt bir durum değil hikaye açısından. Sadece dövüş içinde power-up almadan yenmesi absürt durum olurdu. Ama daha önce de dedğim gibi Apoo Kid'in hakkı.

Apoo çok eski bir üye değil evet ama Page One ne zaman katıldı bunu bilmiyoruz. Apoo Page One'dan güçlü de olabilir ama elle tutulur bir veri yokken sırf Zoro'yu kesti ve Page One Sanji'ye diş geçiremedi diye güç temelli bir hiyerarşiyi görmezden geliniyor.

-
Bu arada Zoro'nun kesinlikle Apoo'dan güçlü olduğunu düşünüyorum. Tayfa bilmediği güçlere karşı her zaman ilk etapta zor duruma düşüyor o kadar. Ama Luffy ve Zoro ayağı kalmazsa bu hayal kırıklığı olur. Saldırıyı bir şekilde sezecek en azından azda olsa savunma hakini devreye sokacaksın. Yoksa bu seviyede işin ne..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık