Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah allah ben de ön sipariş sekmesi yok bir tek ghost of tsushima var o kadar eskiden baska on siparis oyunlarini gorebildigimiz bir sekme vardi ordan fiyatlara falan bakiyorduk orayi goruntuleyemiyorum ben
Önceden ön sipariş için store’da oyunlar hemen ön plana çıkardı ama çoğu oyun corona yüzünden habire ertelendiği için büyük ihtimal biraz daha geri plana koymuşlardır. Yinede oyunun adını yazıp ön sipariş verebiliyorsun.
 

"i'll come back for you one day, you realize that.."


"Nice tune, been a while since I've heard it last"

Bu kara kan iksirle high vampire öldürme ya birinin notlarında geçiyordu ya da geraltın iş arkadaşları anlatıyordu.
Oyunda bir de novigradda high vampire öldürmüştük o hiç böyle detlaff gibi çetrefilli değildi. Bence uyumsuzluk vardı.
Oriannaya gelince de iyi kesmiş hiç içimde kalmadı ama high vampire öyle ölmeyeceği için hala karşımıza çıkabilir. İlk bu vampirler toplantısında da gözüm tutmamıştı oyunda oldukça şüpheli göstermişlerdi.
 
Son düzenleme:
Yeni Playstation Studios kuruldu nasıl ki Marvel filmleri ve Dc filmlerinin başında logo gösterimi varsa bundan sonra Sony’nin çıkardığı oyunlarda da böyle bir gösterim göreceğiz.
Kratos çok havalı durmuş.

Bu yaz çıkacak olan Ghost of Tsushima, TLOU2 ve horizon zero dawn(Pc) gibi oyunlarda logo olmayacak çünkü oyunlar hazır.

Yazdan sonra çıkacak olan Sony’nin oyunlarının hepsinde bu girişi göreceğiz.
Oyun Pc için çıksa bile playstation studios tanıtımı olacak oyunların başında.
 
Eğer billur geçmiyorlarsa ps store'da NBA 2K20 22 liraya inmiş. PC'den baktım ayın 21'ine kadar bu fiyatta gözüküyor. Daha önce hiçbir popüler spor oyununun 3-4 euro civarında satıldığını görmemiştim ******* virüs bunlara vicdan yaptırdı herhalde.
 
Aranızda hiç Dark Souls 3 oynayan var mı? Varsa sizlere bir şey sormak istiyorum ve şimdiden yazış şeklimi mazur görün çünkü oyun bir acayip.

Arkadaşlar bu nasıl oyun! Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ve daha 3. canavara gelemedim. Siz nasıl oynadınız, nasıl bitirdiniz bu oyunu?
2. canavarda en az 10 kez öldüm. Ben WOW'da 6-7 sene mythic progressi olan adamdım yani salak da değilim. Ama bu oyun kendimi embesilmişim gibi hissetmeme sebep oluyor.

Bunun bir taktiği mi var bir incesi mi var söyleyin lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık