Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Beyazbıyık Korsanları vs. Marineford Denizciler

Savaşı hangi taraf kanazır?


  • Kullanılan toplam oy
    214
Kazanacakları bir hikayeydi doğru ama mangaka bunu öyle bir sundu ki denizciler bildiğin ezip geçtiler. Üstelik Garp ve Sengoku gibi iki hayvanat locadan izlerken yaptılar bunu.
Wb savaşa yarayla başlayınca onun yüzünde kalbi tetiklendi. Akainu o fırsatı değerlendirip meigou vurdu.
Bunu gören marco’nun dikkati dağılınca kelepçe yedi. Marco’yu gören jozu da “marco” diye bağırırken aokiji arkadan gelip kolunu aldı.

geriye sadece vista kaldı zaten. Bi vista 3 amirale ne yapsın? Ezilmeleri çok normal. Koca yonkou ve 2 komutan senaryoya kurban gitti.

Savaş o noktaya wb’nin karnındaki yaranın yarattığı zincirleme senaryoyla geldi. Bu yüzden “kazanacakları bi senaryoydu” demiş zaten muhtemelen. Güçlüler arasında gerçekten rakibini yenen olmadı o savaşta.
Wb o meigou’yu yemese zaten hayatta yıkılmazdı. O yaranın halsizliğinden sonra çöplerden mermi top yemeye başlıyor onlar da olmayacaktı. Yolunu kesen amirallere de komutanlar müdahale etse tamam. Komutanların yokluğunda amiraller wb’nin devasa ordusunu nötrledi o da olmayacak. Ace’i kurtardıkları an aokijiyi de o oyalayabilirdi kaçarlarken.

kimseyi indirmeleri şart değildi ace’i alıp kaçacaklar sonuçta. Wb’nin kazanabileceği bi senaryo da yazabilirdi rahatlıkla.
Garp ve sengokunun dahil olması marineford’u yıkmaya yarardı zaten en fazla. Teach’i bile marineford yıkılmadan durduramıyorlar.
 
Sakazuki Wano'dan saçma bir biçimde çekiniyordu. Bu elbette arc a yönelik bir hype yaratma yöntemi ancak durum bu. Bilinmezliğinden dolayı olamaz bu sadece.
 

Üye silindi 1004

Wano gibi çöp oğlu çöplerin yurdundan gelen ayak takımı 2-3 amiral öldürüyor. :hhh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık