Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979: Aile Meselesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam klasik bir OP bölümü Luffy sorun çıkartıyor, Zoro kayboluyor, Sanji kızlara sulanıyor ve Oda silüet çiziyor, tekrar ara olması can sıkıcı. :(
 
Zoro olum bari iki bölüm Luffy'i takip edebilseydin şimdiden kaybolmuşsun :oleyo2:

Yamato vardı tamam güzel olabilir de sen şimdiye kadar neden hiç bahsetmedin bundan kaç yıl oldu bu arc devam ediyor. Başkalarını sarıyor mu bilmiyorum ama sürpriz yumurtadan çıkan bu tip karakterler geçmiyor bana. Son sayfada da gene dram kasmış yani Luffy aslında dövmezdi bunları ama dayanamadı artık hahaha :hhh:
 
Tayfa içindeki muhabbetleri özlemişim. Oraları sevdim (Sanji hariç. Keşke en başta o kaybolsaydı.)
Bu altılıyı gittikçe sevmeye başladım. Kaidonun King e bakışı biraz garip geldi bana. Jack e köpek muamelesi çekiyordu Kinge ise daha farklı yaklaşıyormuş gibi geldi bana.
Zoro kesin yamatoyu bulur zaten. Yamato da Zoronun teyzesinin oğlu çıkar. Bu arada Yamatonun adı neden Yamato acaba. Direk japon ismi garip geldi bana.
 

Üye silindi 5781

Sizce Flying Six'ten bir kişiyi ,Kaido'nun ödülü doğrultusunda, Felaketlerden biri harcar mı ?
Onun için Yamato'yu bulmaları gerek , orası da pek mümkün gibi gelmiyor :D ama Flying Six'teki Allstar olma heyecanıyla yanıp tutuşan bir kişinin ,Felaketlerden Jack ya da King'ten olağanüstü vahşet derecesinde katledilmesi bence çok hoş olurdu.
 
Bana bir şeyler oluyor bu hayra alamet değil.
Uzun zaman sonra ilk defa bölümü beğendim. Naaptım bilmiyorum. Son zamanlardaki rezilliklerden folayı çitayı aşağı çektim bilmeden de o yüzden mi oldu, epeydir izlemediğimden özledim de mi oldu, bu aralar keyfim kaçıktı da iyi mi geldi anlamadım ama öyle pek ahım şahım olmadığı halde beğendim bölümü.
Gerçi sonda gözüm Sanji'yi aradı ama yapacak bir şey yok. Yemeğin israf edilmesi, Luffy gibi bir pis boğaz için de kızılacak bir şey sonuçta.
Yalnız kafama bir şey takıldı. Kanjuro'nun sahnesinde arkada nota resimleri vardı, bir çeşit müzik efekti herhalde. Ama neden anlayamadım.

Robin ve Jimbei'nin arkasında fark ettiğimiz tip kim diye düşünürken aklıma Apoo geldi. Adamı halen görmedik. Acaba o olabilir miydi?
Duyuru konusunda da genele katılıyorum. Linlin'in hazırlığı bu kadar uzun sürdüğüne göre kız annesi olarak süsleniyor demektir. Hadi hayırlısı.
 

Who ve Bao'da aynı göz sembolü var. Bu sembolü başka Kaido adamında gördük mü? Veya Canavar Korsanları'yla alakalı olduğuna dair bir işaret var mıydı bölümlerde?

@twei Bizim Margurite-Boafan hikayesi yalan çıktı. Bao'ymuş.
 

Who ve Bao'da aynı göz sembolü var. Bu sembolü başka Kaido adamında gördük mü? Veya Canavar Korsanları'yla alakalı olduğuna dair bir işaret var mıydı bölümlerde?

@twei Bizim Margurite-Boafan hikayesi yalan çıktı. Bao'ymuş.
hayallerimizle oynadılar şrfsz köstebek, şrfsz oda
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık