Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Gece Korucusu

MuzluYulafEzmesi


Kitap Hakkında

Ruhu zayıf bir soylunun bedenine göç ettikten sonra , Maven bu dünyaya aşina olduğunu fark etti .Bir önceki hayatında oynadığı oyunun dünyasıydı burası ve ... Lanet ! Büyük Felaket gerçekleşmeden önce sadece altı ayı vardı .

Eski bir zirve oyuncusu olarak , dünyayı kurtarmak için savaşacaktı doğal olarak . Zaman , planlama ve önündeki etkinliklere hazırlanma zamanıydı , sahip olduğu bilgiyi , tanrılarla savaşmak ve diğerlerinin önüne geçmek için kullanmalıydı .

Efsanevi oyuncu Maven'in Ruhu , '' Felaket '' arifesinde olan bir evrene göçer . Bu dördüncü çağdır . Tanrılar birlik olarak Kozmik Büyü Havuzu'nu yok etmeye çalışacaktır . Tanrılar , şeytanlar , efsanevi savaşçılar , iblisler , ejderhalar ve diğer efsanelere konu olmuş varlıklar birbirleri ardına ortaya çıkmaktadırlar . Bu hikaye , karanlık çağdaki genç bir korucunun , Gecenin Hükümdarı olmasının öyküsüdür .


Bana göre Gece Korucusu'nun İyi Tarafları :

1- Ana karakterimiz oldukça olgun . Yeri geldiğinde öldürüyor , yeri geldiğinde merhamet ediyor . İşine yarayacak insanları öldürmek yerine himayesine alıyor .
2- Ben genelde ana karakterin aileye sahip olmasını sevmem . Ana karaktere köstek oluyorlar çünkü . Ne var ki bu romanda ana karakterin ailesi çok sempatik ve ilginç . Yan karakterler de sempatik insanlar . Bize çok yardımcı oluyorlar . Ana karakterin himayesinde 5000-10000 insan olmasına rağmen yan karakterler sağ olsun maceralara atılabiliyoruz .
3- Pek kibirli karakter yok bu romanda .
4- Bu romanda boş bölümler yok denecek kadar az .
5- Kadın karakterlerin neredeyse hepsi çok tatlı . Sinir bozucu '' Kaltak '' diyeceğiniz kadın karakter neredeyse yok . Keşke böyle bir arkadaşım olsa diyeceğiniz erkek karakterler de var .
6- Gizemlerle dolu bir roman . Evreni inanılmaz geniş .
7- Bazı romanlarda ana karakterin kimliğini gizleme klişesi olur . Yaptığı işlerin çoğunu insanlar bilmez . Bu klişe bu romanda da var ama insanlar eninde sonunda öğreniyor .
8- Oyun sistemi sayesinde karakterin bulunduğu güç düzeyi okuyucuya inanılmaz net bir şekilde aktarılıyor . Bazı romanlardaki gibi ( Kralım Çok Yaşa ! , Solo Leveling , Tam Teçhizat ) rastgele sayılar görmüyoruz nitelik penceresinde . Mesela ana karakterin çevikliği 20 ise bunun bir anlamı oluyor . '' Çevikliği 20 Hm '' deyip 2 saniye sonra unutmuyoruz yani .
9- Daniela , Lola , Jessica ve Anna adlı karakterler var . Şahsen Daniela ve Jessica'ya hayranım .

Bana göre Gece Korucusu'nun Üzücü ( Kötü demiyorum bakın ! ÜZÜCÜ ) Tarafları :

1-
Sizi bilmem ama ben romantizm ( Aşk falan işte ) seven bir insanım . Çok olmasını sevmem ama birazcık olması hoşuma gider . Maalesef bu romanda romantizm çok az var . Daha üzücü olansa ana karakterin aşk yaşadığı karakterin '' Kadın karakterlerin NEREDEYSE hepsi çok tatlı '' sözümde '' Neredeyse '' dememe neden olan karakter olması . Seveni çok ama ben sevmiyorum . Belki siz seversiniz .
2- Romanın çoğu okuyucu için umulandan erken bittiği çok bariz bence . Bazı ( Hepsi değil korkmayın 1-2 tanesi ) soruların ve gizemlerin cevapsız kalması bunu düşünmemin temel sebebi . Bana kalırsa roman en az 200-300 bölüm daha uzun olabilirdi .


Gördüğüm kadarıyla pek Web Novel okuyan yok . Bu nedenle bu yazının fazla insana ulaşacağını düşünmüyorum ama Web Roman okuyorsanız ya da Web Romanlara bir şans vermek istiyorsanız kesinlikle göz atmanızı tavsiye ederim .

100. bölümden sonra okumak ücretli . Tabii ki haftada 5 bölüm ücretsiz . Ayda 20 bölümü ücretsiz okuyabilmek pek fena sayılmaz .

Güncel Link : https://novelgunleri.com/gece-korucusu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bro şifre varsa okurum ben bunu :D Yoksa başlamam. Senin tavsiyenle Overgeared 1206'a ya kadar okudum bu arada. Güzel seri. Onada bir konu açabiliriz.
 

MuzluYulafEzmesi

Bro şifre varsa okurum ben bunu :D Yoksa başlamam. Senin tavsiyenle Overgeared 1206'a ya kadar okudum bu arada. Güzel seri. Onada bir konu açabiliriz.
Sen 100. bölüme kadar oku seversen özelden atarım sana şifreyi :D TT'de 500'lere geldikten sonra açmayı düşünüyorum . Daha 6'da 1'ini okudum sonuçta .
 
Sen 100. bölüme kadar oku seversen özelden atarım sana şifreyi :D TT'de 500'lere geldikten sonra açmayı düşünüyorum . Daha 6'da 1'ini okudum sonuçta .
Sen son bölüme gelene kadar başlamam o zaman. Ben bir oturuşta gece gündüz bitirinceye kadar yardırıyorum çünkü. 100 bölüm 2 günde biter. Sen açarsan sona kadar başlarım o zaman :)
 

MuzluYulafEzmesi

Sen son bölüme gelene kadar başlamam o zaman. Ben bir oturuşta gece gündüz bitirinceye kadar yardırıyorum çünkü. 100 bölüm 2 günde biter. Sen açarsan sona kadar başlarım o zaman :)
Gece Korucusu'nun 735 bölümünün hepsi açık benim üyeliğimde , bitirdim onu :D TT derken Tam Teçhizat'ı kastettim .
 

MuzluYulafEzmesi

@MuzluYulafEzmesi onerin icin tesekkur ediyorum.Bayadir ariyordum bu tarz bir novel.Onerebilecegin baska noveller var mi?
http://www.korsanfan.com/konu/hail-the-king-novel.5838/
https://novelgunleri.com/soylu-ailenin-ise-yaramaz-oglu
https://novelgunleri.com/tamtechizat-overgeared
https://novelgunleri.com/zhan-long
https://novelgunleri.com/sonsuz-rekabetin-zindan-toplulugu
Zhan Long kendini biraz tekrar eden bir seri . Sonsuz Rekabetin Zindan Topluluğu'nun ana karakteri de aşk ve kadınlar konusunda biraz geri zekalı . Yine de güzeller tabii . Hail The King ( Kralım Çok Yaşa ) Konusunda ayrıntılı görüşlerimi belirttim zaten linkte var orada . Tam Teçhizat ve Soylu özellikle çok güzeldir . Çevirmenleri haftada en az 10 bölüm çeviriyorlar . Bölümleri birkaç ay biriktirmek mantıklı olabilir bu yüzden . The Novel's Extra ( Türkçe Çevirisi yok maalesef ) ve Emperor Of Solo Play ( https://turkcelightnovels.com/light-novel/emperor-of-solo-play/ ) serileri de güzeldir . Super God Gene ( https://www.araznovel.com/manga/super-gene-god/ ) En sevdiğim Web Romanlardan biridir . Çoğu oyun tarzı roman . Birkaç tanesi de reenkarnasyon tarzı :D
Senin önerinle tt ye başlamıştım, bırakamıyorum. Buna da başlayacağım
Seversin umarım :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık