Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyanış saldırısından yani. Hele Dof koka basmışken. Pek sanmıyorum.

Onun yerine Oda işine gelince karakterleri zayıflatıyor demek daha doğru sanki. Tayfada çok plot armor var deniliyor ama aynı zamanda tersi de var. Kaido'nun Luffy'i teklemesi buna dahil bence.

https://www.quora.com/Whats-the-difference-between-plot-armor-and-reverse-plot-armor
Senin bahsettiğin atak hangisi anlayamadım. Uyanışlı yumruğu mu var Dof'un?
 

Bu adam cok mu abartılıyor yoksa cok mu kücümseniyor bu arc belli olacak. Bu ışin sonun da yanılan tarafın tepkilerini merak ediyorum. :cool:
Yanılan taraf bilen tarafı tebrik etmesini bilmeli ben yanılırsan şahsen öyle yapıcam ben kendimi ne abartan ne de gömen tarafta olduğumu düşünüyorum. Kendisi bence bu arc Jack'ı indirecek ama sağ kola kafa tutabilecek güçte olduğunu düşünmüyorum şuanda sonuçta kaptanı bile sağ kolu alamadı whole cake adasında katakurinin devam edebilecek durumda olduğuna düşünüyorum benim gözümde luffy üstün gelemedi.
 
Uyanış açıp delmeye çalıştığı saldırısı. Yumrukla saldıran Bellamy. Ki yumrukla Luffy'den kan alması reverse plot armor bence. Luffy koka basmışken karnına vurup kan alamasın bir zahmet.
yanlış yorumluyorsun bence reyiz. luffy orda bellamy denen gerizekalıyı durdurmak istiyordu ama zarar vermeden. o yüzden yediği yumrukları karnında yumuşatıyor ;) sonra baktı ağlıyor tak indirdi aşaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık