Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P1 500-550, lider 850-900'lerde anlaşılan. Arada kalanlara bakalım.

Drake 600-650 arası,
Kılıç ustası 700-750 arası gibime geliyor.



Bekle sen :D



Allahım evlerden ırak Yarebbim :hoo:



Kaido'nun oluşumunun daha güçlü olma ihtimali yonkoular arasındaki dengenin bozulacağı düşüncesini akla getirse de bu heriflerin kendi aralarında en azından "bölge savaşları" adına dövüşmedikleri düşünülürse bir yonkounun diğerinden "oluşum olarak" güçlü olmasının bir sakıncası olmamalı. Yani Kaido oluşum olarak Bm'den daha güçlü olabilir ki öyle de bence.
Kaido oluşum olarak daha güçlü zaten.Herifin elit 14-15 tane adamı var.Linlin'de bu sayı 7-8 en fazla.
 
Geçti o cınımlar :D



Manganın her yerinde geçiyor bunlar.Rosa'da neden Luffylerin yanında bile bulunmayan Nami 50 milyon ekstra ödül aldı zannediyorsun sen ? Kaptan etkisinden dolayı alıyor.Kaptanın ödülü tayfasının ödülünü etkiler yani.Kaptanın ödülü arttığı için tayfa üyelerininde artıyor yani otomatik.Oda'nın sbsde bahsettiği şeyin mangada da olduğu bariz.Mangada olmayan bir şeyi neden açıklasın adam.
O ödülleri kaptan etkisinden dolayı vermediler yalnız.Dof ailesini yenen herkese verdiler.Cavendish de mi Mugiwara tayfasından da verdiler.Hayır.Aileyi yenen herkese katkısı olsun olmasın savaştıkları varsayılarak verdiler +50 milyon.

Kaptan etkisi tasdikli.Ama bu iki tayfa için de geçerli eşitler bu konuda.Kaido biraz daha fazla ödüle sahip.Ama bunun için de 400 milyon alacak adama +200 milyon basmazlar.Kaido'nun kendi gibi 3 küsürlük adamı olsaydı bu olabilirdi.Ancak tayfalar arasında 500 milyona kadar 25 - 30 milyon Kaido etkisinden ötürü ödül farkı vardır.Boyundan büyük ödül veremezsin.4 milyarda 200 milyon farkediyorsa tayfasına da bunu oranla işte küçük bir miktar ediyor.Yıkımcılar o açıdan tatlı komutan olsalar Jack 900 Queen 1 üstü alırdı yine yani.
Bahsettiğin bahaneyi tüm Big Mom Korsanları için de söyleyebilirsin. Onlar da güncellemedi fazla dersin. Kaido korsanları daha güncel dersin. Yani bahane var her zaman.
Olmaz onlar için geçerli değil.Yeni dünyaya gireli 1 sene olmuş isimler için geçerli olabilir mugiwara tayfası gibi ama bu adamlar yıllardır yeni dünyada bölgelere çöreklenmişler.Ödülleri günceldir savaşmadan sürekli durdukları yerde de güçlenmediklerine göre güçlerini gösterir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık