Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Koronavirüs Konusu

Vay arkadaş. Ama süreç efsane yönetiliyor değil mi yav? Belediyelere bile haber verilmemiş, bırak halk, kamu ne yapacağını bilmiyor lan. 16 milyonun belediye başkanı yarın belediye olarak neyi yapıp yapmayacağımızı bilmiyoruz diyor, güler misin ağlar mısın bu karara. Süleyman Soylu bile eniştesinden öğrenmiş gibi.
Günlerce yapılmaya çalışılan yarım önlemlerin de üstünü çizerek direkt çöpe attılar, bak bunu yapmak için hakikaten kasıtlı bir kötü niyet veya aşırı derecede düşünme kapasitesi eksikliği gerektirir.

Ama süreç cog eyi yonetiliyor yav, bakın bilim kurulu var, toplum kurulu kuruluyor, iş yaparken akla başvuruluyor, tam bir birlik beraberlik ve şeffaflık ile iş yapılıyor değil mi?
 
Twiterda dolaşma on bu kadar eğlenceli olduğu bir dönem hatırlamıyorum :hhh:
İşin kötü tarafı Pazartesi bunlarla aynı yerde çalışmak zorunda kalacağım :(
 
Diğer milletler olaya çaksa, bir yandan geçmiş olsun dileklerini iletirken diğer yandan gtleriyle gülecekleri bir trajikomediyi yaşıyoruz.
 
Erzak kısmını geçtim, kdmun buzdolabı bozulacak tam vaktini bulduğu için gidip, buz alıp geldim.Ulan şunu önceden 2-3 gün öncesinden ayarlayın beceriksiz herifler. Perşembe günü gelmek yerine cuma günü gelen servisi ayrıca küfür ediyorum.
 
2 saatte her şey çöpe gitti yazık valla :( hiç mi kimsenin aklına gelmedi insanların panik olacağı? Hadi yöneticiler akılsız, bir aydır kimse bir şey ögrenemedi mi? 2 gün ekmeksiz yaşarsın ya bu kadar sokağa dökülecek ne vardı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık