Devlet Amerika'nın korona çıkışını yedirememiş herhalde ki liderliği almak için uğraşıyor.
Bugün buzdolabını falan boşalttı annem. Ne var ne yok attık. En son eve pazar alışverişi 1 ay önce yapılmış. Dolapta duran hemen hemen her şey atıldı bozulmuş diye. Bana çık birşeyler al dedi bende yarın alırım diye geçiştirdim.2 günlük yasakta bu hale gelen halka 2 hafta yasak denseydi de 2 gün önceden haber verilseydi bu sefer ne olurdu acaba?
Sivil savaş?
2 gün için markete alışveriş arabasıyla gitmek nedir yahu? Üstelik fırın ve su dağıtıcıları açık olacakken.
Allah kurtarsın karşiiiiimMecburen ben de çıktım. Evdekiler ısrar etti. Sanki icmeseler ölecekler neyse ki erken davrandım. 3-4 kişi varken alıp kaçtım.
Son dakikayı açıklamalı verse bunlar olmazdı. Sanki çıkanı vuracaklar gibi (80'lerdeki gibi) algı yaptılar.Kaostan besleniyor itler.
Çok net toplumsal deney bu. Milletin tepkisini ölçmek için...Az biraz daha erken haber verilmeliydi bence.
Son dakikayı açıklamalı verse bunlar olmazdı. Sanki çıkanı vuracaklar gibi (80'lerdeki gibi) algı yaptılar.
Favori toplumsal deneyim oldu bu ortalık insan kaynıyor lol. 2000 yıllık devlet aklı her şeyin doğrusunu bilir.Çok net toplumsal deney bu. Milletin tepkisini ölçmek için...
Devlet Amerika'nın korona çıkışını yedirememiş herhalde ki liderliği almak için uğraşıyor.