Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 977 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Olaylar spoilerdaki kadarsa Kaido'nun bir oğlu olduğunu öğrenmemiz dışında bi değeri yok bölümün gözümde. Luffylerin fodder dövmesinin ilgi çekici bir yanı yok. Flying Six'in de sadece ayaklarını göstermiş utanmaz.
Bölüm sonu iyi deniliyordu.
 
Luffyler Karasakallar ile kapışırken Laugh Tale'e girerse gözümde Yagami Light'ı geçer. Nasıl akıl ediyor bunları aklım almıyor.. Luffy'nin tayfasını kullanarak Dof'u indirme planı da dahiyaneydi.
Harbi şöyle bir şey yapıp sonra da yorgun düşen Luffy'leri öldürse ya :flaugh:
 
Ciddi ciddi Sanjiyi geri plana atıp Balığı ön plana çıkarırsa bu arc ya da Balık, Sanjiden daha güçlü bir rakip yenerse seriye olan o son damla inancımı da kaybederim sanırım. :/ Eğer Luffy Zoro ve balık bir sayfada çiziliyorsa bunun da yolunu yapıyordur...
Oda sanji ve zoroyu ayırmaz. Ya ikisini de güçlü yapar ya da güçsüz. Şu anlık güçsüz yapacak gibi.
 
Yahu arkadas bu forumun derdi ne gercekten cocuk yuvasimi burasimi herhafta bolum analizi yerine sayfalarca karakter ovuluyor yada yerin dibine sokuluyor bu ne lan ? Lawi sevmiyebilirsiniz ama yazar bu karaktere serinin en guclu seytan meyvelerinden birini verdi ayrica kendisi bir D ve oldukca populer bir karakter o yuzden kendisine ya seve seve katlinicaksiniz yada op okumiycaksiniz.
Bahsettiğin kişi luffy ya da baska tayfa uyesi olsa anlayicam ama lawin isi muhtemelen bu arc bitiyor. Belki seri sonu görürüz o kadar.
 
Oda sanji ve zoroyu ayırmaz. Ya ikisini de güçlü yapar ya da güçsüz. Şu anlık güçsüz yapacak gibi.
Daralıyorum artık 8 senedir Sanjiden bir şey bekliyoruz. Ve şimdi nefret ettiğim Balık krakeri gelip Sanjinin üstünde gösterilirse sanırım seri biter o anda. Senelerdir Luffy Zoro Sanji üclüsüne emanetti seri. Şimdi balığın teki yüzüne bozmaz umarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık