Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec'in yaşarken Wb'den daha güçlü olmadığı ne malum. Hatta Wb'nin Prime zamanından bile güçlü olmadığı en azından eşit olmadığı ne malum?
Güzel kardeşim bir önceki meşazda ne yazdığını mı unuttun?
Xebec Prime Wb güjünde ise demek ki Wb 30'lu yaşlarında prime halinden baya baya uzakmış dimi?
 
Shanks 33 yaşında yonkou oluyor. Buna göre Wb'nin Wano'ya geldiği yaşta gücü ne seviyelerde olabilir, Wano'ya geldiği yaşı/gücü ile Oden'e nasıl tepki vermiş, Oden bu olayın ardından kaç sene geçmişken Kaido ile karşılaşmış, geçen o sürede ne kadar güçlenmiş bir hesap edin. Her defasında aynı hesabı yaptırmayın adama yav.
 
xebech vs roger ve garp olduysa tabi.
Olmaması için sebep yok.O zamanlar ki Linlin ve Kaido kim vurduya gider muhtemelen zaten.WB de muhtemelen zirve gücünden uzakta bir halde.Başlarda 4v2 olsa bile Roger ve Garp geriye kalanları çıkarmış olabilir.Xebec dövüşüne karıştırmayıp 1v2 bile attıysa şaşırmam ben.Teach'in muhtemelen örnek aldığı kişi Xebec'di.Açık ara en güçlü çıkması beni şaşırtmaz.
 
Kaido, Law-Luffy-Kid ittifakına karşı düşebilir iken Bigmom aynı ittifakı dinlene dinlene döver izlenimi var bende, nedendir bilmiyorum. Böyle düşünen başka kimse var mı?
 
Evet haklısın. Gücünün zirvesindeki Oden'den muhtemelen daha güçlü olan 30 lu yaşlarındaki Kaido'nun bir amiralden bile daha güçsüz olduğu hatta bir komutan gücünde olduğu iddalarina şahit oluyoruz. 50 yaşındaki Kaido'nun 30 yaşındaki kaido'dan 4-5 kat daha daha güçlüdür gibi iddalarda bu dediğini kanıtlar nitelikte resmen.
Her iki tarafta haklı bence. Kurguyu oluşturamayan E. Oda suçlu benim gözümde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık