20 yıl önceki Kaido ile şimdiki zaten aynı güçte olamaz bana göre.Zaten mangaya baktığımızda da bu ikisinin sonradan gelişim gösterdikleri görülüyor.
20 yıl önceki Kaido ile şimdiki zaten aynı güçte olamaz bana göre.Zaten mangaya baktığımızda da bu ikisinin sonradan gelişim gösterdikleri görülüyor.
Amiral ağacı var mı peki????Eline pıçak alan amiral kardeş burada.
Jinbe tek atmadı aslında.Haddini bildireyim dercesine Jozu gibi vurdu dövüşün devamı gelmedi.Çok kötü çökmüş o vakit Moria. Öyle kötü düşmüş ki Jinbei yarım atıyor...........
Meyve veren ağaç taşlanır ama bu taşlanmamış.Her yer amiral kaynıyor.Amiral ağacı var mı peki????
Wbnin Oden mevzusunu yüzlerce yazdık yahu buraya.Oden ile Wb arasındaki fark bizzat Oden tarafından bile söylendi.Kaido eğer 20 yıl önce oldukça zayıf diye düşünüyorsanız şuna da açıklama getirmeniz lazım.
Oden bundan daha geçmişte beyazsakala saldırıyor Wb sıkıntı yaşayarak ve adamlarını geri çekerek karşılıyor.2 vs 1 olunca yenilse bile Ray ve Gaban ile ciddi bir teke tek dövüşe gireceği ima ediliyor.Kaido ise o zamanlar bu adama en kötü ihtimalle denk.Ki çoğu kişi darbesine dayanamadı diye Kaido'yu daha güçlü görüyor.Eh bu yazdıklarımı bir kenara not edersek Kaido'nun 20 yıl önceki hali bile Rayleigh'ten daha güçlü eldeki verilere göre.
Durum böyle olunca nasıl bu adam zayıftı diyebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Jinbe tek atmadı aslında.Haddini bildireyim dercesine Jozu gibi vurdu dövüşün devamı gelmedi.
Meyve veren ağaç taşlanır ama bu taşlanmamış.Her yer amiral kaynıyor.
Wbnin Oden mevzusunu yüzlerce yazdık yahu buraya.Oden ile Wb arasındaki fark bizzat Oden tarafından bile söylendi.
Wb paneli tipik karakter tanıtım pumplama paneli yaw. Ray ve Gaban korsanlığın kitabını yazacak şekilde direkt temizleme derdinde. Sanmıyorum ki 1v1 de Ray'in Oden'e yenileceğini. Gaban için bir şey diyemem ama.Kaido eğer 20 yıl önce oldukça zayıf diye düşünüyorsanız şuna da açıklama getirmeniz lazım.
Oden bundan daha geçmişte beyazsakala saldırıyor Wb sıkıntı yaşayarak ve adamlarını geri çekerek karşılıyor.2 vs 1 olunca yenilse bile Ray ve Gaban ile ciddi bir teke tek dövüşe gireceği ima ediliyor.Kaido ise o zamanlar bu adama en kötü ihtimalle denk.Ki çoğu kişi darbesine dayanamadı diye Kaido'yu daha güçlü görüyor.Eh bu yazdıklarımı bir kenara not edersek Kaido'nun 20 yıl önceki hali bile Rayleigh'ten daha güçlü eldeki verilere göre.
Durum böyle olunca nasıl bu adam zayıftı diyebiliyorsunuz hayret ediyorum.
Jinbe tek atmadı aslında.Haddini bildireyim dercesine Jozu gibi vurdu dövüşün devamı gelmedi.
Wano admiral yuvası maşallax....Meyve veren ağaç taşlanır ama bu taşlanmamış.Her yer amiral kaynıyor.
Wbnin Oden mevzusunu yüzlerce yazdık yahu buraya.Oden ile Wb arasındaki fark bizzat Oden tarafından bile söylendi.
Wb paneli tipik karakter tanıtım pumplama paneli yaw. Ray ve Gaban korsanlığın kitabını yazacak şekilde direkt temizleme derdinde. Sanmıyorum ki 1v1 de Ray'in Oden'e yenileceğini. Gaban için bir şey diyemem ama.
Kaido'nun 20 yıl önceki hali aynı dönemdeki Ray'dan güçlü olma ihtimali yok.
Kimse zayıftı demiyor yaw. Komutan ayarı hiçbir karakter zayıf değildir. Her önüne gelen Yonko veya admiral gücünde olmayınca zayıf olmuyor. Bunu anlamalısın bence.
Wano admiral yuvası maşallax....
Bu kesinlik nereden geliyor bir anlayabilsem.Kaido'nun 20 yıl önceki hali aynı dönemdeki Ray'dan güçlü olma ihtimali yok.
50 yaşındaki adamın 30 yaşındayken gücünün anca yarısında olacağını hiç sanmıyorum. Hele ki tahmini 30 lu yaşlarında olan KAİDO'nun Jack, Craker veya Kata kadar anca güçlü olmasına hiç mi hiç ihtimal vermiyorum. Güç artışı olduysa da tahmini rakamlar olarak soyleyeceksem en fazla %10 luk bir artış olmuştur ki bu seri de 60 lı yaşlarından sonra karakterler güç ve form olarak geriye düşüyor.Wb paneli tipik karakter tanıtım pumplama paneli yaw. Ray ve Gaban korsanlığın kitabını yazacak şekilde direkt temizleme derdinde. Sanmıyorum ki 1v1 de Ray'in Oden'e yenileceğini. Gaban için bir şey diyemem ama.
Kaido'nun 20 yıl önceki hali aynı dönemdeki Ray'dan güçlü olma ihtimali yok.
Kimse zayıftı demiyor yaw. Komutan ayarı hiçbir karakter zayıf değildir. Her önüne gelen Yonko veya admiral gücünde olmayınca zayıf olmuyor. Bunu anlamalısın bence.
Wano admiral yuvası maşallax....