Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beckmann en yakınıdır diyor zira en dengeli demek bu anlama götürüyor. Senin hayal dünyanda Marco 2, Ben 1.9, yasop 1.8 falan herhalde. Ayrıca çok net diyorum, Ben Beckmann 2.5m de çıksa zerre şaşırmam, adam 1 ark iş yapamayan Marco'nun işlevini 1 sahnede süpürdü.

Beyazsakal Tayfası da dahildir, zira her ne kadar Beyazsakal olmasa dahi Marco ve yaverleri o tayfanın devamı niteliğinde. Wb gibi bir ödül canavarı tayfadan çıktığı için en dengeli tayfanın onlar olması muhtemel olmalıydı zira Yonko ve yandaşları arasında çok büyük ödül farkları oluyor, Wb olmaksızın en dengelileri Marco'lar olur idi yani. Buradan da şunu çıkartıyoruz; 4m ödülüyle Shanks'a rağmen, Wb'siz Beyazsakal tayfası dengeli bir ödüle sahip değil, en azından bu şekilde anılmıyorlar. Şunu da belirtmek lazımdır ki; Seneler evvel kemik kadro ile Yonko olan Shanks mefhumuna bakarak zaten filolar dolusu tayfalara sahip Yonko'ya kıyasla, elemanlar her halükarda en dengeli tayfa olmak durumundaydı. Bu ben dahil çoğu kişinin aklındaydı ve 957. bölüm itibariyle Oda onaylı oldu.

Son olarak; Rayleigh'in de ödülü malum değil, o yüzden bu konu hakkında yorum yapamıyorum ama KK'in yandaşı olmakla en iyi sağkol ödülü ondadır muhtemelen. Wb ve Roger eşitliği ve Wb'in sağkolu = Oden, öyleyse Marco = Ray gibi bir denklem de söz konusu değil. Ray = Oden, Wb'in asıl sağkolu Oden'dir. Buna kanıt olarak da; Oden ve Wb, Ray ve Roger ilişkilerine göz atabilirsin.
Sadece Benn'in değil 3 kişinin de ismi zikrediliyor ve Yüksek ödüllerine vurgu yapılıyor. Millet dengeli lafına takılmış ama onun anlamı ne olursa olsun açıkça isimleri zikredilip yüksek ödüllerinden söz edilmiş. Yani sadece Benn değil Roo ve Yasopp'unda ödülü emsallerinden yani Kaido ve BM tayfasındakilerden yüksek olduğu kesin bence.

Marco ise ayrı bir durum WB tayfasına değinilmedi çünkü. Ve kısa sürede olsa WB korsanlarına liderlik etti. Ama benim düşüncem de Benn'in ödülünün Marco'dan fazla olacağı şeklinde.
 
Lucci Cp-0 da gözükmeden önce Lucci'yi bekliyordum ama Lucci aigis'e katıldığına göre Jabra'nın Kaido'ya katıldığını düşünüyordum. Cp birimleri gizli örgütler olduğu için kimse Jabra'nın gercek kimligini ogrenmemistir ve büyük ihtimal Kaido tarafında Drake ile birlikte 2 casustan birisi olur. Tabi ikisininde birbirinden haberi yoktur
Bu da mantıklı.
 
Luffy bırak Jabrayı şuan Lucciyi görse tanımayabilir. Luffyde çok etki bırakan biri olması lazım ki Luffy'yi bu hale getirsin.
 
Niye birileri canavar korsanlarına katılmaya çalışılıyor anlamadım. Belki de luffy korsanları geliyordur. Reverie de toplantıdan sonra görevinden ayrılacaklarından luffye yardım edeceklerinden bahsediyordu Sai. Canavar korsanlarındaki devasa Numberslarla kapışması için elbaf korsanları da gelmiştir belki.
 
Tartışması geçmiş.Yüksek ödülleri göz önüne alınırsa en dengeli imparator tayfası diye çevrilmiş.Yani ödülleri kaptanlarına daha yakın demek istiyor. 4.38 ve 1.057 değil kısacası.Dengeden kastı bu.3 tane yüksek ödül ve Shanks'in ödülü bu dengeyi sağlıyor.Shanks diğer imparatorlardan zayıf ama tayfası diğerlerinden daha güçlü.Zaten bunu mf savaşına bir avuç adamla gelip yüreği olan buyursun dediklerinde anlamalıydık.Toplu hareket ettiklerinde çok güçlüler.Shanks diğerleri gibi doğuştan canavar olmama açığını bu şekilde kapatıyor.Sadece haki de onların üstüne çıkmaya yetmiyor çünkü hemen arkalarından takip etmeye yetiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık