Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 976: Kendimi Tanıtmama İzin Verin

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl bir mantıktır. Biri tayfaya katıldı diye Zoro ve Sanjiden nasıl güçsüz oluyor daha doğrusu neden onlardan güçsüz olmak zorunda? Niye onlardan güçlü olamıyor? Jinbeyi falan savunduğumdan değil bu yaklaşım çok ama çok saçma...
Baskış açısı önemli. Ben Zoro ve Sanji artık Jinbe'yi geçmiştir diyorum.Neden güçsüz olması gerekiyor diyorsan; Monster Trio mevzusu, Zoro Sağ kol, Sanji Sol kol. Canın hangisini çekerse o yüzden olsun.
 
Dragon daki rahatlık kimsede yok...Ezik adamlarını Amirallerin üstüne salıyor.Kendi ortalarda yok.Ya kendi adamlarının gerçekten amiral alacağını düşünüyor yada tam bir hayalperest .Chopper bile daha gerçekçi.Denziden çıktığında baygınken Big Mom ı öldürelim dedi.:hhh:
Luffy ada kurtardikca o benim oğlum ve adamim diyor müdür acaba etrafındakilere :hhh:
 
İçiniz rahat olsun. Momo düşman karargahına keşif turu yapmak için önden gitti. Luffy & Momo vs. Kaido çok yakında. Senelerdir bunun altyapısı yapılıyor...
 
Zaten bunu beklemiyor muyduk? BM'nin aradan çıkmadığı sürece ,Marineford'a Luffylerin gelmesi gibi , birilerinin gelmesi gerekiyor. Bu savaşta avantajlı tarafta değiliz ki? Elbette birileri gelmeli , filo boşuna durmuyor sonuçta.
Anlamadın. Lazım olan kişiler gelecek diyorum. Gücü en çok işe yarayacak kişiler gibi.
 
Sanji: Hadi bir girişimde bulundun ama bari sonunu getir be oğlum:/ orada hell memories kullansan 15 tane kanjuro'yu yan yana dizerdin. Senin kurban gittiğin kurguya...

Law: Yukarıda momo uçup gidiyor sen Jimbe'ye şaşırmaya devam et ah Law ah.

Luffy: Gemiyi batırmak için G4 kullanan adam momo'nun gidişini ilk defa uçak gören kabile gibi izliyor...

Nami: Sanji olmasa 100 defa ölmüştün bi kendini koru be kızım. Zeus'u da bi zahmet sahibine geri ver zaten kullanmıyorsun.

Zoro: Ne desem ki. Sıfır desem olmayacak çünkü sıfırın bile bir işlevi var. Resmen hayal kırıklığı arca ne umutlarla başlamıştık halbuki.

Sonuç olarak Oda virüsü kapmış diyebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık