Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aşırı Fanlar Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler

Aşırı Fanlık Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    565
Şarkı var öyle.
Öztürk Serengilin galiba.
bir zaman koşmuştun benim peşimden
güç bela atmıştım seni başımdan
şimdi bana nispet yaparmış o
bize de mi lo lo lo

defterde yazılı bütün deliller
üç beş arkadaşım bunu bilirler
çok telefon ettin alo alo
bize de mi lo lo lo

hep aldattın beni yalancı lafla
evvelce gezerdin uzun çarşafla
şimdi mini giymiş abo abo
bize de mi lo lo lo

bilirsin haşinim benden yılardın
pek sofuyum diye namaz kılardın
her akşam istersin balo balo
bize de mi lo lo lo

ne kadar sevsem de acıyor içim
bu aşk burda biter temem mi cicim?
sana son cevabım yo yo yo
bize de mi lo lo lo
 
Dof fanlarını hatırladım, ne canavarlardı. :S Şimdi emekliye ayrılmışlar ya da masa başı işe girmişler, o ateş yok artık.

Doflamingo'yu çok severim bu arada, bir karakterden soğutacak şey değil fanlık, ama bir karakterden fan kitlesi yüzünden soğuyacak olsam bir Doflamingo'dan soğurdum bir deeeeeeee.....

Biliyorsunuz. :)
 
Sitede Shanks'in doğru dürüst fanı mı var? Seveni çoktur da çoğunun fanı olduğu karakter farklı. Hadi fanı var diyelim de bir tane Shanks Roger'den güçlüdür veya Zirve WB'den güçlüdür diyen adam söylesene. Sadece 1 tane. Gerçekten çok merak ediyorum kim bu arkadaş(lar). Bunu diyen adam hiç görmedim ama 3-4'tür Shanks abartılıyor neymiş Roger'den iyimiş imasında bulunan yorum görüyorum bilmiyorum belki hepsi senin yorumundur. Ama gerçekten ben de merak ediyorum neredeler bu Shanks'i Roger'den WB'den üstün görenler?

WB'nin serumlara bağlı veya hem bizzat kendi hem de sağ kolunun ağzından eski gücünde olmadığının vurgulandığı hali Shanks'le de BM ile de Kaido ile de kıyaslabilir bunda abes bir şey yok. Ha sana göre kıyaslanamazlar eyvallah ama bu da abes bir yorum olduğunu göstermez.

Tüm imparatorlar KK olabilir bu yarışın içerisindeler. Bu yarışa dahil edilebilir hale gelen dolaylı yoldan imparator ilan ediliyor zaten. Ama KK olabilmek için bundan ötesi gerekiyor o da herkesi etrafında toplayabilme gücü bu yüzden Korsanlar Kralı olacak kişi Luffy'dir. Shanks isterse Haki ile 3 kol daha çıkarsın bu değişmez.

Sadece bu forumda değil,baska yerlerde de var.Cidden bunlari görmezden mi geliyorsun? Isimlerini söyleyemem ama olduklarini ve söylediklerine yemin edebilirim.Belli ki hicbir sey görmüyorsun
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık